Tapahtumapaikat

Kaupungin Stadion

TubeCityn Stadionilla räjähtävät kaikkein suurimmat ja värikkäimmät show’t! Täällä nähdään tapahtuman mittaan kaikkein suosituimpia tubettajia mitä erilaisimmissa ohjelmapläjäyksissä. Täällä palkitaan myös vuoden parhaat videot ja saadaan nauttia huippuartistien musiikista. Päälavan ohjelmanumerot striimataan kaikkien katseltavaksi Elisa Viihteen Tubecon-kanavalle ja Sekasin-konsertti sekä Awardsit myös Viafree-palveluun. Stadionin kyljestä löytyy Ninjarata by Saarioinen – tule testaamaan taitojasi!

 

Perjantai

Lauantai

Tarinoiden lava

TubeCityn keskellä sijaitsevalla tarinoiden lavalla otetaan valokeilaan tubettajia ja heidän kulkemaansa tietä tähän hetkeen. Tubettajien jakamat tarinat tarjoavat ainutlaatuisen kurkistuksen siihen mikä tekee heistä heidät. Jokaisella meillä on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi!

 

Perjantai

Lauantai

Tube-Akatemia

Sinustako tuleva tubetähti? Kyllä! Tämä ohjelma sopii sinulle, joka haaveilet tubetähteydestä tai olet jo aloittanut oman kanavasi sisällöntuotannon. Tube-Akatemia antaa valmiudet ja rohkeuden tarttua toimeen oman kanavan perustamisessa tai sen tuunaamisessa seuraavalle tasolle. Pääset osallistumaan työpajoihin, kuulemaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä saat konkreettisia käytännön vinkkejä. Tube-Akatemia on ikärajaton, kaikki ovat tervetulleita!

Tube-Akatemiaan pääsee omalla lipulla, joka sisältää myös sisäänpääsyn TubeCityyn ja sen kaikkiin ohjelmiin.

Perjantai

Lauantai

Yle Kioski - Paneelilava

Yle Kioskin Paneelilavan keskusteluissa sukelletaan mielenkiintoisiin tubettamiseen ja elämään liittyviin aiheisiin. Tällä lavalla pääsee kiinni vaikuttajien mielipiteisiin ja ajatuksiin kiinnostavista aiheista. Tänä vuonna Paneelilava on nostettu aivan uudelle tasolle niin ulkonäön kuin sisällönkin puolesta. Yle Kioski striimaa paneelilavan ohjelman myös verkkoon. Klikkaamalla paneelin nimeä, pääset seuraamaan paneeleita Yle Areenasta!

 

Perjantai

Lauantai

Peliluola by Acer

Peliluolassa tietenkin pelataan ja pidetään hauskaa suosituimpien videopelien parissa. Täällä saattaa päästä myös pelaamaan yhdessä suosikkipelitubettajiensa kanssa.  Kisat ja haasteet, Q&A:t – peliluola tempaa mukaansa toiseen universumiin ja tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia arjen lagauksen keskelle! Peliluolassa myös koko viikonlopun ajan käynnissä Angry Birdsin mobiilipelaamisen SM-kilpailut, kaikki mukaan!

Perjantai

 

Angry Birds pelit:
14:00 – 20:00 Osallistu vapaasti SM-kisoihin ja seuraa sijoitustasi leaderboardista täältä! 
17:00 Rapsu – Tule haastamaan tubettaja kaksintaisteluun!
18:00  Yllätysvieras – Tule haastamaan kova pelitubettaja kaksintaisteluun!
Lisäksi voit pelata Hatch x OnePlus pelialueella koko päivän parhaimpia mobiilipelejä uudella OnePlus 6 laitteella!

 

Lauantai

 

Angry Birds pelit:
10:00 – 15:45 Osallistu vapaasti SM-kisoihin ja seuraa sijoitustasi leaderboardista täältä! 
12:00 J0P – Tule haastamaan tubettaja kaksintaisteluun!
15:00 neddeplay – Tule haastamaan tubettaja kaksintaisteluun!
16:00 – 17:00 Finaali*
* 6 leaderdoardin parasta kilpailevat Angry Birdsin SM-kilpailun ja OnePlus 6 -puhelimen (arvo 519€) voittajasta!
Lisäksi voit pelata Hatch x OnePlus pelialueella koko päivän parhaimpia mobiilipelejä uudella OnePlus 6 laitteella!

Muoti- ja kauneuskortteli by Stockmann

Muoti- ja kauneuskorttelissa tapaat kauneus- ja muoti sekä lifestyle tubettajia sekä pääset kuulemaan heidän ajatuksiaan viimeisistä muotitrendeistä. Korttelin ohjelma ja pisteet vievät oman ainutlaatuisen lookin luo ja vinkit ovat taatut. Korttelissa on myös Nordic Girl! by Lumene-piste, jossa on tarjolla molempina päivinä meikkivinkkejä ja opastusta, Nordic Girl!-aarteenmetsästystä sekä Make Up Bar. Pääset myös ottamaan selfien Nordic Girl!-valtaistuimessa. Voit osallistua molempina päivinä myös beautyblender egghuntiin sekä Bongaa Tonymoly panda-kilpailuun, josta voit voittaa Tonymolyn-tuotesetin. 

 

Perjantai

Lauantai

Ruokakortteli by Fazer

Täysin uusi osio Tubeconissa on TubeCityyn rakentuva Ruokakortteli, joka vie mukanansa ruoan ja kokkauksen maailmoihin. Korttelissa järjestetään ohjelmaa, jollaista ei ole ennen nähty! Tubettajat pääsevät muun muassa ottamaan mittaa toisistaan kokkaushaasteissa. Tule rohkeasti maistamaan satokauden antimia – Tubecon suosittelee valitsemaan herkullisen, terveellisen ja ilmastoystävällisen kasvisvaihtoehdon!

 

Perjantai

Lauantai

 • 11:00 AAMIAISVINKIT BY JUNIOR MASTERCHEF OTTO
 • 11:30 RUOKATUBETTAJAT KERTOVAT KakkumonsteriPahalapsi
 • 12:30 MINUN TARINANI: TÖISSÄ FAZERILLA
 • 13:15 KOKKAUSHAASTE – KOIRALUU VS JUNIOR MASTERCHEF
 • 14:00 NÄIN VALMISTAT HÄVIKKIHERKKUA
 • 14:30 MAISTATUSKILPAILU – TUNNISTATKO RUOKA-AINEET? Kuudes KerrosKlemisEllavlogMKVD
 • 15:15 NÄIN VALMISTAT VIRKISTÄVÄN VÄLIPALAN
 • 15:45 KOKKAUSHAASTE – KATCHATS VS JUNIOR MASTERCHEF

Digikortteli by Verkkokauppa.com: Canon hosted Tubewalks

TubeCitystä löytyy Verkkokauppa.comin Digikortteli, jossa pääset kuvauttamaan itsesi tulevaisuuden miljöössä ja kokemaan VR-maailman nopeuden. Canonin pisteeltä lähtee Dave Cadin johtamia Tubewalk-kierroksia, joilla tutustutaan tapahtumaan kameran linssin läpi!

 

Perjantai

KLO 16.00 JA 18.00 Dave Cad

Lauantai

KLO 12.00, 14.00 JA 16.00 Dave Cad

K-18- Kortteli by Seiska

Aikuisille suunnatulla alueella, K18 korttelissa pääsee verkostoitumaan toisten täysikäisten kanssa ja osallistumaan varttuneempia kiinnostavaan ohjelmaan. Tubettamista käsitellään niin aikuisten, ammattilaisten kuin vanhempien kannalta ja myös aikuisille suunnattua viihdettä on tarjolla. Ohjelmassa muun muassa ajankohtaisia keskustelupaneeleja, stand up-esityksiä sekä musiikkia.

 

Perjantai

Lauantai

Vauhtikortteli

Vauhtikorttelissa pääsee vauhtiin mm. sähkömikroautoradalla! Tule kokeilemaan mikroautoilua ja katsomaan tubettajien kilpa-ajoja. Toinen vaihtoehto on ottaa mittaa muista scoottiradan pyörteissä. Vauhtikortteliin voit saapua vauhdilla Kampin JÄTTILIUKUMÄKEÄ pitkin!

HUOM! Alaikäisiltä tarvitaan sähköautoradalla ajamiseen huoltajan lupa. Mikäli olet alaikäinen ja tulet tapahtumaan ilman huoltajaa, voit käydä täyttämässä lomakkeen etukäteen täällä  ja ottaa siitä esimerkiksi kuvan, jonka voit näyttää tapahtumassa radan valvojille. Tarvittaessa voit näyttää tapahtumassa myös muun huoltajalta saadun todistuksen.

 

Perjantai

Lauantai

Tulevaisuuskortteli by OP

Mitä nuoret ajattelevat tulevaisuudesta? Viime keväisen Tubecon-kiertueen #muntulevaisuus -kooste löytyy korttelin seinälle koostetusta sanapilvestä. Tule lisäämään omat ajatuksesi mukaan! Tulevaisuuskorttelissa on myös tarjolla hetki omaa rauhaa hälinän keskellä – etenkin aikuisille! Rentoudu ASMR-videoiden parissa kuulokkeet päässä, säkkituoleissa makoillen. ASMR Flikkaanen vetää live-ASMR:n kahdesti perjantaina ja lauantaina, muuna aikana pääset rentoutumaan videoiden välityksellä.  Aikuisemmalle väelle tutumpi OPn omistaja-asiakasvloggaaja Risto Viitanen vierailee korttelissa kuvaamassa Q&A-videota perjantaina. Bongaa Risto ja muista myös tsekata video Velogi-kanavalta! OPn korttelissa pääset tutustumaan leikkimielisessä pelissä tulevaisuuden asumisen näkymiin. Voit myös flossata itsesi tulevaisuuteen Keijo-robotin kanssa!

LIVE ASMR

Perjantai

 • Flossaushaaste pisteellä koko päivän!
 • Non-stop ASMR-videoita
 • 16:30 JA 19:00 Asmr Flikkaanen

Lauantai

 • Flossaushaaste pisteellä koko päivän!
 • Non-stop ASMR-videoita
 • 13:30 JA 16:30 Asmr Flikkaanen

Kupolikino by Someturva

Someturva tuo Tubecityyn maailman siisteimmän leffateatterin sekä ratkaisut kiperimpiin somepulmiin! Kupolikinossa katsot kiinnostavimmat videot eri genreistä ja kuulet tubettajien tarinat leffojen takana.

Kupolikinon edestä löydät Tiktok-seinän, jossa voit tehdä oman videosi sekä tavata Musically- tähtiä. Täältä löytyvät myös tubettajat, tuttifruteimmat tatskat, Q&A:t lakimiehille ja parhaat neuvot&vinkit jokaisen someturvallisuuden parantamiseen! Osallistu täällä arvontaan, jossa pääset Mauttoman ja Novan kanssa minigolffaamaan! 

Perjantai

 • 15.00 – 15.30 Disney-videot Suomessa ja maailmalla – Unelmoin & Vilmabrownie
 • 15.30 – 16.00 Someturvan omaa ohjelmaa  
 • 16.00 – 16.30 5 syytä miksi aikuinen tubettaa – Mikko Silvennoinen aka Alaston tuottaja
 • 16.30 – 17.00 Ope vai MC? – Jan Nyberg
 • 17.00 – 17.30 Luova prosessi tubevideoissa – A kind of adventurous life
 • 17.30 – 18.00 Kohti unelmia – Kuudes kerros
 • 18.00 – 18.30 Scoottaus – videokuvauksen maailma – FinScooter
 • 18.30 – 19.00 Viittomakieli tubessa – Ilonanne
 • 19.00 – 19.30 Kaupalliset yhteistyöt kanavalla – Funny Family
 • 19.30 – 20.00 Kauneus ja hyvinvointi – Jenni Janas

Lauantai

 • 11.00 – 11.30 Ope vai MC ? – Jan Nyberg 
 • 11.30 – 12.00 Kohti unelmia – Kuudes kerros
 • 12.00 – 12.30 Kokemuksia asumisesta eri maailman kolkissa – A kind of adventurous life
 • 12.30 – 13.00 Disney videot Suomessa ja maailmalla – Unelmoin & Vilmabrownie
 • 13.00 – 13.30 Mediakentän uudet kasvot, olenko tubettaja vai journalisti? – Iriz Silander
 • 13.30 – 14.00 Musically- genre tutuksi – Ericavilma
 • 14.00 – 14.30 LPS – genre tutuksi – Pia’s little customs
 • 14.30 – 15.00 Kiusaamisen kohtaaminen ja käsittely netissä – Funny Family
 • 15.00 – 15.30 Scoottaus – videokuvauksen maailma –  FinScooter
 • 15.30 – 16.00 Videoita, jotka ansaitsevat tulla löydetyksi – Heli Järvenpää
 • 16.00 – 16.30 Viittomakieli tubessa – Ilonanne + Rami Kiiskinen
 • 16.30 – 17.00 Kauneus ja hyvinvointi – Jenni Janas

Satama by Silja Line

 

 

 

Tubecityn satama! Tule uiskentelemaan hohtavaan pallomereen! Tapaa Harri Hylje!

Silja Linen osastolla on puolen tunnin välein (tasalta ja puolelta) mahdollisuus pelata Harri Hylkeen hedelmäpeliä. Pelistä voi voittaa kivoja palkintoja, kuten pääsyn Silja Linen pallomereen, josta saattaa löytyä vielä lisää yllätyksiä. Kaikki hedelmäpelin pelaajat saavat myös Silja Linen etukortin. Harri Hylje on tavattavissa ja halattavissa osastolla molempina päivinä. Osastolla on myös kuvausseinä, jossa itsensä kuvauttamalla ja jakamalla kuvan Instagramissa hashtagilla #Tubeconmerellä voi voittaa liput Tubecon merellä –risteilylle 22.-23.9.2018.

Maailmankortteli

 

 

TubeCityn alueella on monenlaista toimijaa ja kivaa tapahtumaa, tässä poimintoja:

 • Kampin pisteeltä löydät supersuositut valorannekkeet ja pääset rentoutumaan VR-maailmaan.
 • Poliisitkin tubettavat! Käy kuvauttamassa itsesi poliisiauton kyydissä ja jututtamassa poliiseja!
 • Partiolaisten pisteellä pääset lataamaan kännykkää ja eläytymään yli 6000n ihmisen partioleiriin vr-elämyksen myötä.
 • Testaa tietojasi EU:n tietovisassa!
 • Haasta Pingviini Fronerin pisteellä rankkarikisaan
 • Suunnittele tulevaisuuttasi Noodin pisteellä.
 • Vähän enemmän actionia kaipaavien kannattaa suunnata Rushin trampoliineille tai rakentamaan korkeinta tornia pizzalaatikoista Dr Oetkerin pisteelle.