Tubecon 2024 Logo - Valkoinen

 

Tubecon Awards 2024 tuomaristo

Sointu Borg

Sointu Borg on puhuja, yrittäjä, ekonomi sekä media- ja somepersoona. Sointu kuuluu tällä hetkellä Suomen kysytyimpiin ja mielipiteitä herättävimpiin henkilöbrändeihin. Terävä, sensuroimaton ja huumorilla höystetty ulosanti kuuluvat naisen tavaramerkkeihin. Hän omaa runsaasti kokemusta juontamisesta, kameran edessä työskentelystä, puhumisesta sekä esiintymisestä.

Janita Autio

Janita Autio on yksi Suomen vaikuttavimmista valokuvaajista. Hän on työskennellyt Suomen tunnetuimpien artistien ja brändien kanssa, taltioinut ikonisia henkilökuvia ja tunnelmia muotitapahtumista ympäri Eurooppaa sekä dokumentoinut lukuisia artistikiertueita ja festivaaleja.

Hän on tullut tunnetuksi värikylläisistä visuaalisista maailmoistaan, joita on nähty niin Voguessa kuin kaupallisissa yhteyksissäkin. Muotivaikuttajana ja tyyliesikuvana tunnettu Autio on valittu Vuoden Instagram-vaikuttajaksi vuoden 2022 Tubecon Awardseissa.

Mika Tolvanen

Mika Tolvanen on toiminut vaikuttajamarkkinoinnin huipulla mm. tunnettujen kotimaisten YouTube-tähtien managerina. Tubettajien kanssa pitkään työskennellyt Tolvanen onkin nähnyt tubekulttuurin synnyn aitiopaikalta ja kirjoitti aiheesta viime vuonna julkaistun ”Luokkakuva – Suomituben sisäpiirissä” -teoksen.

Viki Eerikkilä

Ville ”Viki” Eerikkilä on tullut laajan yleisön tietoisuuteen YleX Aamu -ohjelmasta. Nykyään hänet löytää viikottain Yle Areenasta Viki ja Köpi Shown studiosta. Viki on tunnettu kasvo myös television viihde-ohjelmista. Hän on voittanut kolmesti Venla-palkinnon parhaan ohjelman yleisöäänestyksestä. Vapaa-ajalla Vikin löytää keittiöstä kokkailemassa tai lätkätreeneistä.

Kristiina Kukkohovi

Turun alueen matkailuorganisaation Visit Turku Archipelago Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi on aiemmin aiemmin työskennellyt johtotehtävissä matkailun ja markkinoinnin parissa muun muassa SAS/Blue1:lla, Tallink Silja Linella, Ruka&Pyhällä, Levillä sekä Finnairilla.

Sami Harmaala

Sami Harmaala on yhden suomen tilatuimpiin kuuluvan Youtube-sketsikanavan Justimusfilmsin perustajajäsen ja pitkänlinjan tubekonkari.

Youtubesta myös tv-sarjoihin laajentaneella Haapavetisellä on 16 vuoden kokemus ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta, kuvaamisesta, editoinnista ja vahva osaaminen luoviin online-sisältöihin.

Tubecon Awardseissa mukana

Löfbergs
NOCCO logo
Haaga-Helia
estrella-logo-2024
scandy logo 2024
Yle Mix
yle galaxi logo 2024

Seuraa meitä!