Lippusi käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä

Tubecon Games 2024
La 6.1.2024 klo 10–19
Tampere-talo, Tampere

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan jo ostettu lippu käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä. Loppiaisena pääset kokemaan Tampere-talossa entistä upeamman Tubecon Games -ohjelman! Huomasithan, että avaamme ovet jo aamukymmeneltä?

Ymmärrämme myös, ettei lippujen säilyttäminen ole kaikille mahdollista. Jos mieluummin vaihdat lipun arvon Tampere-talon lahjakortiksi tai haluat, että palautamme rahat, tämäkin onnistuu.

Tubecon 2024

Yhden päivän liput
(Pe 5.1.2024 tai La 6.1.2024)

Jo ostetut yhden päivän liput perjantaille 5.1.2024 tai lauantaille 6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset yhden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Kahden päivän liput
(Pe-La 5.1.-6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan. Lisäksi sinulle palautetaan perjantailipun ja kahden päivän lipun hinnan erotus. Lipunmyyjäsi (Lippu.fi tai Tiketti) on kahden päivän lipun ostaneisiin yhteydessä erotuksen palautukseen liittyen.

Kahden päivän EARLY BIRD -liput
(Pe–La 5.–6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän Early Bird -liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän Early Bird -lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Lisäksi hyvitämme sinulle perjantaipäivän osuuden eli puolet lipun hinnasta. Kahden päivän Early Bird -peruslipun (hinta 50 €) kohdalla hyvitys on 25 € ja kahden päivän Early Bird -perhelipun (hinta 160 €) hyvitys on 80 €. Hae lipun hinnan erotuksen palautusta tällä lomakkeella 5.1.2024 mennessä. Ilmoita lomakkeen viimeisessä kohdassa lipputyypiksi Early Bird -lippu.

Lipun vaihto Tampere-talon lahjakorttiin

Jos haluat vaihtaa perjantailippusi tai kahden päivän lippusi Tampere-talon lahjakorttiin, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi. Voit myös asioida Tampere-talon palvelevassa lipunmyynnissä, jonka aukioloajat löydät täältä.

Tampere-talon lahjakortti on voimassa yhden vuoden (12 kk) vaihtopäivästä, ja sitä voi käyttää kaikkiin Tampere-talon kulttuurituotantoihin ja palveluihin. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae vaihtoa 21.1.2024 mennessä.

Lipun hinnan palautus

Rahapalautukset perjantailipusta tai kahden päivän lipusta haetaan Lippu.fin tai Tiketin verkkopalvelun kautta riippuen siitä, kummasta kanavasta olet lippusi ostanut. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei palauteta. Hae palautusta 21.1.2024 mennessä.

 

Kysymyksiä?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@tubecon.fi. Nähdään tammikuussa Tampereella!