Tubecon games – Usein kysytyt kysymykset!

Mikä on Tubecon Games?

Tubecon Games 2024 - tapahtuma järjestetään Tamperetalolla lauantaina 6.1.2024.

Tapahtuma keskittyy koko perheen viihteelliseen pelaamiseen ja sosiaalisen median vaikuttajiin. Tapahtumassa voit osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin, seurata omien idolien pelaamista, tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin, sekä päästä tapaamaan suosikkitubettajia ja muita sosiaalisen median vaikuttajia.

Mistä voin ostaa lippuja?

Tubecon Games 2024 on loppuunmyyty ja lipunmyynti on sulkeutunut. Kiitos kaikille lipun ostaneille!  Nähdään tapahtumassa!

Voit ostaa lipun myös ovelta saapuessasi Tampere-talolle, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaisella avustaja-lipulla. Kerrothan lippua ostaessasi avustajalipun tarpeesta, ja esität avustajan tarpeesta todisteen.

Miten minun kannattaa saapua paikalle?

AUTOLLA
Tampere-talon läheisyydessä on useita pysäköintitaloja, kuten P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Hämppi. Talon pihassa on pysäköintimahdollisuus vain invapaikoitusta ja pika-asiointia varten.

JUNALLA
Tampereelle on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta. Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät VR:n sivuilta. Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Seuraa asemalla opasteita.

LINJA-AUTOLLA
Tampereelle on hyvät bussiyhteydet. Esimerkiksi satamista ja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein. Tampere-talon viereisellä pysäkillä pysähtyy myös Onnibus (Turku-Tampere-Jyväskylä-Kuopio-Kajaani). Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Kaupungin sisällä ja lähiympäristössä on helppo liikkua Tampereen joukkoliikenteen busseilla. Aikataulut löytyvät helposti aikatauluhaulla.

Kesäkaudella Tampere-talolta liikennöi myös linja 100 reitillä Tampere-talo – Rautatieasema – Keskustori – Särkänniemi.

TAKSILLA
Lisätiedot ja taksitilaukset www.taksitampere.fi

Onko tapahtuma esteetön?

Kaikkiin Tampere-talon kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi.

Taloon on asennettu kynnysluiskat ja automaattisesti avautuvat ulko-ovet. Käytävät ja oviaukot ovat leveitä ja portaikkojen kaiteiden päättymisen huomaa viimeisen askelman kohdalla olevasta tunnisteesta. Esteettömät WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.

Liikuntarajoitteiset asiakkaamme saavat ottaa avustajansa ilmaiseksi mukaan. Katso tarkemmat lisätiedot Tampere-talon sivuilta

Onko tapahtumaan ikärajaa?

Tapahtuma on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 12-vuotiaita saapumaan huoltajan tai muun aikuisen seurassa. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Lapseni haluaa osallistua tapahtumaan, mitä minun tulee huomioida?

Vaikuttajien näkeminen osana ohjelmaa tai Meet & Greet - tilaisuuksissa voi herättää lapsessa ja nuoressa suuriakin tunteita.

Kotona on etukäteen hyvä käydä lävitse, että esimerkiksi rajallinen aika ja suuri väkijoukko voivat vaikuttaa kohtaamismahdollisuuksiin. Meet & greet osioihin voidaan ottaa rajallinen määrä ihmisiä, n. 300 hlö yhden tunnin aikanai, jonka vaikuttajan tapaaminen kestää.

Paikalla on myös aikuisille suunnattu oma alue.

Millaisia ruokailumahdollisuuksia tapahtumassa on?

Tampere-talosta löytyy useampi kahvila sekä kaksi lounaspaikkaa, joiden tarjonta on suunniteltu tapahtuman ajaksi lapsiperheiden tarpeita vastaavaksi. Tarjolla on mm. lasagnea, hampurilaisia, pizzaa sekä kahviloissa makeita herkkuja.