Tubecon Games sisältää peliohjelmien ja -turnausten lisäksi jännittäviä ja mukaansa tempaavia haasteita!

Mukana menossa mm. Herbalisti, Tinke, Paqpa, Ilari Pro, Niko & Santtu, MrJallu101, Jennysvoices, Mikirotta, Nedde, Namikolinx, Boheemi, ZoneVD ja Jaakko Parkkali.

Tule mukaan pelaamaan, viihtymään ja tapaamaan sekä suosikkivaikuttajiasi että kavereita.

Muut päiväkohtaiset ohjelmanumerot julkistetaan lähempänä tapahtumaa. Ole kuulolla, osallistu, nauti ja seuraa menoa paikan päältä.

CS:GOn suomenmestaruuskilpailut pelataan Tubecon Games -tapahtumassa Tampere-talolla perjantaina 20.8.2021 

Tubecon Games CS:GO Finnish Championship (eSM) -turnaus järjestetään elokuun 20. päivä pidettävän Tubecon-tapahtuman yhteydessä. Turnausta edeltää netissä 30.7.–1.8. pelattava karsintaturnaus. Mukaan karsintataistoon mahtuu yhteensä 128 joukkuetta , joista kolme parasta etenevät eSM-kilpailuiden lopputurnaukseen.

Neljäntenä osallistujana lopputurnaukseen ottaa osaa lajin hallitseva mestari HAVU Gaming.

Tubecon Games liveturnaus alkaa semifinaalitaistolla perjantaina 20.8. klo 14:30. Itse finaaliottelu taasen polkaistaan käyntiin klo 18:30. Tapahtuman ovet ovat avoinna klo 14:00–22:00.

Osallistuvat joukkueet kisaavat vuoden 2021 suomenmestaruuden lisäksi 10 000 euron palkintopotista. Kisojen järjestämisestä vastaa Tubecon Games yhteistyössä Suomen Elektronisen Urheilun Liiton SEULin ja e-urheilun mediayhtiö Pelaajat.comin kanssa.

Turnauksessa sovelletaan Suomen elektronisen urheilun liiton turnaussääntöjä ja eettistä ohjeistoa.

Tietoa Counter-Strikesta ja pelaajalisenssistä

Counter-Strike: Global Offensive on Valve Corporationin julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS). Pelissä kilpaillaan defuse-pelimuodossa. Tässä kaksi joukkuetta pelaavat vuorostaan hyökkääjän ja puolustajan roolissa, tavoitteenaan ansaita tarpeeksi erävoittoja ottelun voittoon asti.

Hyökkäävä joukkue voi saavuttaa erävoiton asettamalla pommin toiselle kahdesta määrätystä pisteestä ja estämällä puolustavaa joukkuetta purkamasta sitä. Puolustaja puolestaan voittaa estämällä pommin räjähtämisen tai eliminoimalla kaikki vastustajat.

Ottelu päättyy, kun jompikumpi joukkue on saavuttanut 16 erävoittoa, jos se ei etene jatkoajalle. Ammattilaisottelut pelataan yleensä ”paras kolmesta” tai ”paras viidestä” -periaatteella.

CS:GO on yksi maailman ja myös Suomen suosituimmista elektronisen urheilun peleistä. Pelin ikäraja on 16 vuotta. Kaikilla eSM-turnaukseen osallistuvilla pelaajilla tulee olla Suomen elektronisen urheilun liiton pelaajalisenssi, jonka hankkimiseen löydät ohjeet täältä. Lisenssin hinta on viisi euroa ja se on voimassa vuoden loppuun asti.

Osallistujajoukkueiden pelaajista vähintään 51% tulee olla Suomen kansalaisia ja joukkueen kotipaikka tulee olla Suomessa. Lisäksi pelaajien nimimerkkien pitää olla julkaisukelpoisia.

Mikä ihmeen Tubecon Games?

Tubecon Games tarjoaa – viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi – Suomen parasta e-sports viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu siten, että sekä vanhempi että nuorempi sukupolvi viihtyy takuuvarmasti.

Perjantai 20.8.

Aukiolo klo. 14-22

Tubecon Games CS:GO Finnish Championship

CS:GOn suomenmestaruuskilpailut pelataan Tubecon Games -tapahtumassa Tampere-talolla perjantaina 20.8.2021

Tubecon Games CS:GO Finnish Championship (eSM) -turnaus järjestetään elokuun 20. päivä pidettävän Tubecon-tapahtuman yhteydessä. Turnausta edeltää netissä 30.7.–1.8. pelattava karsintaturnaus . Mukaan karsintataistoon mahtuu yhteensä 128 joukkuetta , joista kolme parasta etenevät eSM-kilpailuiden lopputurnaukseen.

Neljäntenä osallistujana lopputurnaukseen ottaa osaa lajin hallitseva mestari HAVU Gaming.

Turnaus (PG16) alkaa semifinaalitaistolla perjantaina 20.8. klo 14:30. Itse finaaliottelu taasen polkaistaan käyntiin klo 18:30.

Osallistuvat joukkueet kisaavat vuoden 2021 suomenmestaruuden lisäksi 10 000 euron palkintopotista.

Meet & Greet

Jaakko Parkkali juontaa tapahtuman ammattimaisen rautaisella ja iloisella otteella. Tubeconista tutut Meet & Greet fanitapaamiset ovat käynnissä koko päivän. Meet & Greet -aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Among Us Live

Among Us goes live! Tule Tubecon Games -tapahtumaan viihtymään huippuvaikuttajien tähdittämän ohjelmiston pariin jossa pelataan Among Us -peliä livenä.

Ohjelmassa mukana Herbalisti, PAQPA, Niko & SanttuMrJallu101JennysvoicesMikirottaNeddeNamikolinxBoheemiZoneVD ja kommentaattorina ja juontajana on Jaakko Parkkali.

Kuka mahtaa olla impostor?

PUBG 1000

Suomen suurimmassa PlayerUnknown´s Battlegrounds -turnauksessa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan. Lauantaina pelattavaan finaaliin varmistaa paikkansa menestymällä karsintakierroksissa.

PUBG-turnaus pelataan niin sanotulla hot seat -mallilla. Tubecon Games tarjoaa pelit ja vehkeet, joten kaikilla tapahtumakävijöille on tasavertainen mahdollisuus osallistua – ei tarvitse kuin jonottaa.

Kuka on Tubecon Gamesin virallinen PUBG1000 -mestari ja kuittaa palkintorahat?

 

The Flintstones Speedrun

Haasta ZoneVD ja kokeile lyödä ZoneVD:n maailmanennätys uusiksi!

FIFA LOUNGE

Pelattaisko Fifaa? Haasta ystäväsi, pelaa yhdessä ja nauti muiden matseista. Isäntänä palloilee Suomen ykköstykki Ilaripro.

FIFA-Loungessa pelataan molempina päivinä ja Tubecon Gamesin virallinen mestari vuosimallia 2021 kruunataan lauantaina pelattavassa finaalissa. Perjantain päiväkohtaisessa finaalissa on tarjolla pieni erikoispalkinto.

NHL LOUNGE

NHL-Loungen juontaa MrJallu1010. NHL-Loungessa pelataan molempina päivinä ja Tubecon Gamesin virallinen mestari vuosimallia 2021 kruunataan lauantaina pelattavassa finaalissa. Perjantain päiväkohtaisessa finaalissa on tarjolla pieni erikoispalkinto.

Minecraft

Yleisö pääsee toden teolla mukaan. Päivän aikana myös 1 vs 1 pelejä.

Fortnite

Meno on takuuvarmasti kuumaa. Päivän aikana on lukuisia vaikuttajien 1 vs 1 vetoja. Liekeissä ovat muun muassa Boheemi, Dokke ja Mikirotta. Yleisö pääsee myös pelaamaan Uiwenuisea vastaan.

Nocco Stream Corner

Nocco Stream Corner sijaitsee tapahtuman PG16 -alueella ja siellä ovat paikalla sekä vaikuttajat että pelaajat.

Pelaajien sukupolvet -paneelikeskustelu

Paneelikeskustelussa eri sukupolvien pelaajat ja vaikuttajat pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan peleistä, aikakausista ja pelaamisen tulevaisuudesta sekä harraste- että ammattitasolla. Paneelin moderaattorina toimii pelimaailman legendaarinen Thomas Puha.

 

Lauantai 21.8.

Aukiolo klo. 12-22

Among Us Live

Among Us goes live! Tule Tubecon Games -tapahtumaan viihtymään huippuvaikuttajien tähdittämän ohjelmiston pariin jossa pelataan Among Us -peliä livenä.

Ohjelmassa mukana Herbalisti, PAQPA, Niko & SanttuMrJallu101JennysvoicesMikirottaNeddeNamikolinxBoheemiZoneVD ja kommentaattorina ja juontajana on Jaakko Parkkali.

Kuka mahtaa olla impostor?

Meet & Greet

Tubeconista tutut Meet & Greet fanitapaamiset jatkuvat lauantaina ja ovat käynnissä koko päivän. Meet & Greet -aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

PUBG 1000

Suomen suurimmassa PlayerUnknown´s Battlegrounds -turnauksessa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan. Lauantaina pelattavaan finaaliin varmistaa paikkansa menestymällä karsintakierroksissa.

PUBG-turnaus pelataan niin sanotulla hot seat -mallilla. Tubecon Games tarjoaa pelit ja vehkeet, joten kaikilla tapahtumakävijöille on tasavertainen mahdollisuus osallistua – ei tarvitse kuin jonottaa.

Kuka on Tubecon Gamesin virallinen PUBG1000 -mestari ja kuittaa palkintorahat?

Minecraft

Lauantaina jatketaan siitä mihin perjantaina jäätiin. Myös lauantaina aikana erilaisia erikoisnumeroita ja 1 vs 1 pelimuotoja.

The Sims

Pelaajamimmit Tinke, Paqpa & Nedde ottavat haltuun The Sims -pelin Tubecon Games -tapahtumassa viihteellisen ja interaktiivisen show:n myötä.

FIFA-Lounge

Pelattaisko Fifaa? Haasta ystäväsi, pelaa yhdessä ja nauti muiden matseista. Isäntänä palloilee Suomen ykköstykki Ilaripro.

FIFA-loungessa pelataan myös lauantaina, ja Tubecon Gamesin virallinen mestari vuosimallia 2021 kruunataan lauantaina pelattavassa finaalissa. Tule ja osallistu.

NHL LOUNGE

Änärit tulille! Kuka on teidän porukan todellinen “kendoilija”? Tubecon Games tarjoaa NHL -pelaajille koko tapahtuman ajan mahdollisuuden päästä pelaamaan ja seuraamaan muiden matseja.

NHL-loungessa pelataan myös lauantaina ja Tubecon Gamesin virallinen mestari vuosimallia 2021 kruunataan lauantaina pelattavassa finaalissa. Tule ja osallistu.

Tässä kaukalossa äänessä on hostina mies ja legenda, MrJallu101.

NikojaSanttu DJ Show

Tämä kaksikko nostattaa loppuillan tunnelman kattoon, vauhdikkaalla DJ-setillään!

Fortnite

Lauantaina homma jatkuu. Päivän aikana stagella on useita vaikuttajien 1 vs 1 vetoja ja yleisö pääsee myös pelaamaan.

Nocco Stream Corner

Nocco Stream Corner sijaitsee tapahtuman PG16 -alueella. Cornerilla ovat paikalla sekä vaikuttajat että pelaajat.

Liian interaktiivinen Q & A -paneelikeskustelu

Herbalisti, Jennysvoices, Namikolinx, Jaakko Parkkali ja Niko & Santtu ottavat lavan haltuun. Takuuvarmaa viihdettä ja ikimuistoisia hetkiä.

Muut ohjelmanumerot

Muut päiväkohtaiset ohjelmanumerot sekä kellonajat julkistetaan lähempänä tapahtumaa. Ole kuulolla, osallistu, nauti ja seuraa menoa paikan päältä.

Liput

Liput voit ostaa Tiketti.fi ja Lippu.fi palveluista. Myös ovelta voi ostaa pääsylippuja, ellei tapahtuma ole jo ennakkoon loppuunmyyty.

Tapahtumassa mukana

Paqpa
Tinke

Kerros 0

 • 3.FIFA
 • 4.NHL

Kerros 1

 • 2.CS:GO K16/K18
 • 16.Promo K16
 • 17.Promo
 • 18.Promo

Kerros 2

 • 1.Tubecon Stage
 • 5.Minecraft
 • 6.PUBG1000
 • 7.Among Us ja Speedrun
 • 9.Tubettajalounge
 • 11.Pressi
 • 12.Mobiilimaailma
 • 13.K18-alue
 • 15.Promo

Kerros 3

 • 8.Industry
 • 10.VIP-huone
 • 14.Meet & Greet

Tubecon gamesissa mukana