TUBECON GAMES SISÄLTÄÄ PELIOHJELMIEN JA -TURNAUSTEN LISÄKSI JÄNNITTÄVIÄ JA MUKAANSA TEMPAAVIA HAASTEITA!

Mukana menossa Lakko, Paqpa, Mr. Zeus, Ilaripro, Tinke, Santtu & Weksi, Siniverkkarimies, Satusetä, Zavast, Tubu, OMcraft, Applezzii, Marco, Arska, Kakkuh, Nedde, Namikolinx ja Siniverkkarimies.

Tule mukaan pelaamaan, viihtymään ja tapaamaan sekä suosikkivaikuttajiasi että kavereita.

Tubecon Games 2024 ehdottomiin kohokohtiin kuuluu supersuositun Gran Turismo 7 eSM Finaalit.

Koko syksyn 2023 ajettu sarja tuo Tubecon Gamesiin Suomen sekä euroopan parhaat Gran Turismo simulaattori pelaajat. Yleisö pääsee seuraamaan finaaleita todella läheltä ja tämä luo finaaleihin käsinkosketeltavan fiiliksen.

Tubecon Gamesin aikana myös yleisöllä on mahdollisuus haastaa euroopan parhaita Gran Turismo pelaajia ja näin mitataan Tubecon 2024 kovin kuski.

 

Lauantai 6.1.2024

Aukiolo klo. 10-19

Minecraft- ja Fortnite-lounge

Minecraft- ja Fortnite-loungessa pääset pelaamaan Minecraftissa mm. Hide and Seekiä ja voit myös osallistua rakennuskilpailuun. Fortnitea loungessa pelaa Marco, joka on yksi Suomen kovimmista e-Sports-pelaajista. Fortnitessa pääset haastamaan muut pelaajat Fortnite ZoneWarsissa. Myös mm. Zavast, Tubu ja Krissed vierailevat loungessa ja pääset pelaamaan myös heidän kanssaan. Loungea isännöi Visu Gaming.

Gran Turismo eSM

Käynti osastolla saattaa aiheuttaa suurta innokkuutta aloittaa simukisaaminen kotona!

Viikonlopun aikana näet kuinka maamme Gran Turismo-huiput valmistautuvat finaaliin kahtena päivänä olevien vapaiden harjoitusten aikana (pe-la). Lauantain aikana kuljettajat ajavat finaalin aika-ajon sekä itse livefinaalin, joten jännitys tulee olemaan käsin kosketeltavissa.
Osastolla on myös kävijöille tarkoitetut ajokalustot (Rigit), joilla pääset viikonlopun aikana itsekin kokeilemaan huikeata Gran Turismo 7 peliä!

  • Yleisön vapaata ajamista klo 12 – 19

Auto85 Gran Turismo 7 eSM Finaali

  • Kilpailijoiden valmistautumiset finaalipäivään
    • Yleisö pääsee seuraamaan ajokaluston asennukset sekä kuljettajien valmistautumista
  • eSM24 vapaat harjoitukset
  • eSM aika-ajot
  • Kuljettajien harjoittelua
  • GT7 eSM24 pääfinaalitapahtuma+palkintojen jaot ja haastattelut

Suomen coolein Arcade-peliluola

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Arcade-peliluola löytyy tapahtumasta myös tänä vuonna! Tule siis kokemaan nostalgiaa erilaisten retropelien kanssa. Tänä vuonna peliluolasta löytyy myös enemmän retrokonsoleita pelattavaksi. Pelit peliluolaan toimittaa Reprocade.

The Sims

Vaikuttajat ottavat haltuun The Sims -pelin Tubecon Games -tapahtumassa viihteellisen ja interaktiivisen show:n myötä.

Gran Turismo SM-finaali

Tubecon Games tapahtuman kävijälle Finnish Auto Simracing Team ry:n osasto tulee jälleen kerran olemaan todella upea!

Leikkimielisenä varoituksen sanana voidaan heti kärkeen sanoa, että käynti osastolla saattaa aiheuttaa suurta innokkuutta aloittaa simukisaaminen kotona, sen verran mukaansa tempaavaa toiminta on.

Osastolla pääset kokemaan todellista moottoriurheilun juhlaa, sillä Tubecon Gamesin aikana ratkaistaan jälleen Gran Turismon Suomen Mestaruus.
Finaalissa ajavat syksyn ja talven aikana ajettavissa viidessä karsintasarjassa 12 parhaiten menestynyttä kuljettajaa sekä hallitseva Suomen Mestari.

Vaikka karsintasarja alkoikin syyskuussa, pääset mukaan edelleen, vaikka yksittäiseen kisaan. Joten nyt kannattaa haastaa kaverisikin mukaan ja ilmoittautua, sillä eihän sitä tiedä #OnkoNytSinunVuorosi?

Päälava

Päälavan ohjelman koko Tubecon Gamesissa avaa Siniverkkarimiehen vetämä Money Bowling. Siniverkkarimiehen kehittämässä pelissä myös katsojilla on mahdollista päästä mukaan! Jos siis olet aina halunnut päästä pelaamaan Money Bowlingia Siniverkkarimiehen kanssa, niin tässä on tilaisuutesi!

EU:n faktabaarissa pohditaan, onko mahdollista erottaa aitoja kuvia tekoälyn luomista kuvista. Osion juontaa Ville Mäkipelto.

Santun ja Weksin tietokilpailu haastaa kaikkien aivonystyrät kysymyksillään! Uskotko olevasi yleistietouden nero? Nyt sinun on mahdollista päästä todistamaan tämä!

Lakko Show tarjoaa muutamalle katsojalle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä pelaamaan Lakon kanssa! Pelit pysyköön vielä salaisuutena.

The Sims: Suomen huippupelitubettajat Tinke, Namikolinx, Paqpa ja Nedde yhdistävät voimansa Tubecon Gamesin päälavalla. Tämä nelikko on tottunut pelaamaan yhdessä ja saattavat jopa haastaa toisiaan Simssin maailmassa…

Santun ja Weksin DJ-setti päättää koko Tubecon Games-päivän. Tämä kaksikko saa varmasti kaikki tempaistua mukaansa ja nousemaan ylös penkistä! Jännityksellä odotamme, mitä kaikkea tulemme tässä mahtavassa lavashowssa näkemään!

FC (FIFA)- ja NHL -Lounge

FC- ja NHL-lounge tarjoavat mahdollisuuden päästä testaamaan omia jalkapallo- tai jääkiekkotaitojaan. Loungessa on mahdollista osallistua turnauksiin, joiden voittaja pääsee haastamaan taitonsa tunnettuja vaikuttajia vastaan. Turnauksista voi myös voittaa hienoja palkintoja! Loungessa pääset haastamaan peleihin mukaan IlariPron ja Mr Zeuksen. Loungea isännöi Sportsgamer. 

Santun ja Weksin DJ-setti

Tubecon Games-tapahtuman päättää lauantaina Santun ja Weksin DJ-setti. Luvassa tuttuja ja Niko ja Santtu-hittejä sekä nousussa olevia kappaleita.

Meet & Greet

Tubeconista tutut Meet & Greet fanitapaamiset jatkuvat lauantaina ja ovat käynnissä koko päivän. Meet & Greet -aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Vanhempainparkki

Vanhempainparkki on nimensä mukaan paikka, jonne aikuiset pääsevät hetkeksi levähtämään tapahtuman hälinän keskellä. Loungessa on myös mahdollista päästä itse kokeilemaan pelaamista Incoachin pelikasvattajien kanssa! Tule siis tutustumaan pelimaailmaan ja testaamaan omia taitojasi nuorten suosiossa olevien pelien kanssa. Saattaapa rohkeille pelaajille olla luvassa myös palkintoja. Loungessa voit myös vain istahtaa hetkeksi aikaa ja nauttia pienistä tarjoiluista.

Tubecon games aikataulut

Lauantai 6.1.2024

ISO SALI
TB STAGE

10:30

Money Bowling by Siniverkkarimies

Siniverkkarimies haastaa lavalla Moneybowlingiin myös katsojat!
11:15

EU ja faktabaari

Ville Mäkipelto
12:00

Tietokilpailu by

Santtu ja Weksi
13:00

Lakko Show

14:00

Partion lavaohjelma

16:00

The Sims

Paqpa, Nedde, Tinke ja Namikolinx
17:30

Santun ja Weksin DJ-keikka

SORSAPUISTOSALI
ARCADE-PELIT

12:30 Branu vs katsoja
15:30 Satusetä vs katsoja

DUETTO2
FIFA + NHL

10:30 Mr Zeus vs katsoja NHL
11:15

IlariPro vs katsoja

FC
12:00

Mr Zeus vs katsoja

NHL
13:00 IlariPro vs katsoja FC
14:00

Mr Zeus vs katsoja

NHL
15:00

IlariPro vs katsoja

FC
16:15

IlariPro vs katsoja

FC
17:00

Mr Zeus vs katsoja

NHL

SOPRAANO
GRAN TURISMO

11:00 Tidex vs katsoja
14:30 SM-finaali

DUETTO 1
FORTNITE + MINECRAFT

11:00 Fortnite Zonewars
12:45

Minecraft-rakennuskilpailu

OMCraft
13:15 Minecraft Hide & Seek
13:45

Fortnite

Krissed vs katsoja
15:15

Minecraft Hide & Seek

Zavast ja Tubu
16:00 Fortnite Zonewars
17:15 Minecraft-rakennuskilpailu

Meet & Greet Aikataulut

Meet&Greetien kesto on rajallinen, emmekä valitettavasti voi taata, että jokainen pääsee tapaamaan haluamansa vaikuttajan. Vaikuttajia pääsee näkemään kuitenkin koko viikonlopujan ajan erilaisissa ohjelmanumeroissa ympäri Tampere-taloa.

Päivitämme Meet & Greet 1-3 pisteiden sijainnin lähiaikoina.

Meet & Greet 1 Meet & Greet 2 Meet & Greet 3
11:00
Tinke ja Namikolinx
11:00
Zavast ja Tubu
11:00
Satusetä
12:00
Krissed ja Tidex
12:00
Paqpa ja Nedde
13:00
Santtu ja Weksi
14:00
Siniverkkarimies
14:00
Branu
14:00
KakkuH, MrRockis ja Applezzi
16:00
Mr Zeus
16:00
Lakko
16:00
OMcraft
17:00
Gran Turismo SM-kisan voittajat

Liput

Liput voit ostaa Tiketti.fi ja Lippu.fi palveluista. Myös ovelta voi ostaa pääsylippuja, ellei tapahtuma ole jo ennakkoon loppuunmyyty.

Tapahtumassa mukana

Tubecon Games - Branu
Tubecon Games Ville Mäkipelto

Tubecon gamesissa mukana