Usein kysytyt kysymykset

Tubecon – Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin ostaa lippuja?

Tubecon 2024 tapahtumaan liput myy Lippu.fi. Liput voi hankkia Lippu.fi verkkokaupasta tai Lippu.fi myyntipisteistä kautta maan.

Voit ostaa lipun myös ovelta saapuessasi Logomoon, mikäli lippuja on vielä tällöin jäljellä.

Liikuntaesteisten ja muiden avustajakortin haltijoiden avustajat pääsevät tapahtumaan maksutta. Avustajalippu lunastettava etukäteen Lippu.fi myyntipisteistä tai Lippu.fi -puhelinpalvelusta. Verkkokaupasta avustajalippua ei ole saatavilla. Avustajaan oikeuttava todistus varauduttava esittämään Lippu.fi -myyntipisteellä ja tapahtumaan saavuttaessa lipuntarkastuksen yhteydessä. Avustajalipusta peritään Lippu.fi palvelumaksu + mahdollinen toimitusmaksu.

Onko tapahtumaan ikärajaa?

Tapahtuma on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 12-vuotiaita saapumaan huoltajan tai muun aikuisen seurassa.

Alle 3-vuotiaiden lippu Lippu.fi-palvelumaksun hinnalla. HUOM! Jokaisella vierailijalla, myös alle 3 -vuotiaalla oltava oma lippu tapahtumaan. Alle 3-vuotiaiden liput saatavilla Lippu.fi puhelinpalvelusta tai fyysisiltä myyntipisteiltä. Turvallisuussyistä lastenvaunuja- ja rattaita ei voi tuoda yleisöalueille. Tapahtumassa ei ole erillistä vaunuparkkia.

Miten minun kannattaa saapua paikalle?

OSOITE
Logomo sijaitsee osoitteessa Junakatu 9 20100 Turku

HUOM! Logomon alueella tehdään louhintatöitä, jotka aiheuttavat alueella poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä. Lue lisää: https://logomo.fi/logomonymparisto

AUTOLLA
Logomon lähialueella sijaitsee useampia parkkipaikkoja. Talon lähistöltä löytyy myös useampi invapaikotus. Katso tarkemmat tiedot Logomon pysäköinnistä täältä.

JUNALLA
Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta.
Turun ja Kupittaan välisellä rataosuudella on aloitettu ratatyöt elokuussa 2022. Tämän vuoksi junaliikenne on poikki Turun ja Kupittaan välillä, ja junat Helsingin suuntaan saapuvat ja lähtevät Turun sijasta Kupittaan asemalta. Tilapäiset liikennejärjestelyt ovat voimassa loppuvuoteen 2024.
Lisätietoa VR:n sivuilta.

BUSSILLA
Turun keskustasta Logomoon pääsee kätevästi Turun julkisilla busseilla. Suoraan Logomoon Köydenpunojankadulle pääset Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20 ja 61. Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenne Fölin sivuilta.

Tubecon 2024 lipulla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen tapahtuman. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Lippu näytetään bussin etuosassa olevalle lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei tarvita. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi bussilinjoilla 20 ja 61. Mikäli saavut kauempaa bussilla, on Turun linja-autoasema on lähellä Logomoa, n. 1 km:n päässä. Käytännössä pitää vaan ylittää Aninkaistensilta, joka menee junaratojen yli. Tutustu pitkän matkan bussien aikatauluihin alta.

Matkahuollon aikataulut
OnniBussin aikataulut
ExpressBussin aikataulut
Pohjolan Liikenteen aikataulut

TAKSILLA
Logomolla on taksitolppa, joka sijaitsee Logomo Teatron edessä. Lisätiedot ja tilaukset.

Toimiiko Tubeconin lippu myös Föli-lippuna?

Logomo ja Föli aloittivat yhteistyön 1.2.2024. Yhteistyön puitteissa Logomossa järjestettävien yleisötilaisuuksien, myös Tubeconin, pääsylippu toimii tapahtumapäivinä myös Fölin matkalippuna. Lipulla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen tapahtuman. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Lippu näytetään bussin etuosassa olevalle lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei tarvita. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi bussilinjoilla 20 ja 61.

Onko tapahtuma esteetön?

Lähes kaikkiin Logomon yleisötiloihin on esteetön pääsy, poikkeuksena Logomo-salin B-katsomo. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä ja oviaukkojen kynnysten määrä on pidetty minimissä. Esteettömät WC:t löytyvät Logomon 1. ja 3.kerroksesta. Lue lisää Logomon esteettömyydestä täältä.

Liikuntaesteisten ja muiden avustajakortin haltijoiden avustajat pääsevät tapahtumaan maksutta. Avustajalippu lunastettava etukäteen Lippu.fi myyntipisteistä tai Lippu.fi -puhelinpalvelusta. Verkkokaupasta avustajalippua ei ole saatavilla. Avustajaan oikeuttava todistus varauduttava esittämään Lippu.fi -myyntipisteellä ja tapahtumaan saavuttaessa lipuntarkastuksen yhteydessä. Avustajalipusta peritään Lippu.fi palvelumaksu + mahdollinen toimitusmaksu.

Mistä löydän tapahtuman ohjelman ja aikataulun?

Tubeconin ohjelman löydät kootusti sivuiltamme.

Seuraathan myös Tubeconin somekanavia:
Instagram: @tubecon
Facebook: TubeconFI
TikTok: @tubeconsuomi

Lapseni haluaa osallistua tapahtumaan, mitä minun tulee huomioida?

Vaikuttajien näkeminen osana ohjelmaa tai Meet & Greet - tilaisuuksissa voi herättää lapsessa ja nuoressa suuriakin tunteita.

Meet & Greet osioihin voidaan ottaa rajallinen määrä ihmisiä, noin 300 henkilöä yhden yhden tunnin aikana, jonka vaikuttajan tapaaminen kestää. Rajoitetun ajan takia emme voi taata, että kaikki pääsevät haluamiinsa miitteihin. Pääsylippu EI oikeuta automaattisesti pääsyä Meet & Greet tilaisuuksiin. Kotona on etukäteen hyvä käydä lävitse, että esimerkiksi rajallinen aika ja suuri väkijoukko voivat vaikuttaa vaikuttajien kohtaamismahdollisuuksiin.

Saako tapahtumasta poistua kesken päivän?

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin viimeistään Logomolle saapuessa rannekkeenvaihtopisteessä. Voit vaihtaa Tubecon-lippusi rannekkeeksi jo ennakkoon myös perjantaina 3.5. klo 16–19 välillä. Turun Hansakorttelissa. Tapahtumasta voi poistua kesken päivän ja saapua takaisin myöhemmin.

Millaisia ruokailumahdollisuuksia tapahtumassa on?

Logomon ravintolat palvelevat kävijöitä tapahtuman ajan.

Kotiruokabuffet tarjolla klo 10.30–17 Kitchenissä ja Move-salissa.
Napolilaisesta artesaanipizzasta voi nautiskella Teatrossa sekä Teatron terassilla klo 10.30-19.00
Logomon pihalla Tubecon yleisöä palvelevat kaksi ruokarekkaa, josta saatavilla herkullisia burgereita ja tacoja.
Tapahtumassa lisäksi useita myyntipisteitä, joissa saatavilla pizzapaloja, virvoitusjuomia, donitseja, kahvia ja herkkuja.

Oman vesipullon voi myös ottaa mukaan.

Onko tapahtumassa narikka?

Logomon pääsisäänkäynnin yhteydessä on narikka. Narikkamaksu 3,50 € henkilö.

Pääsenkö varmasti suosikkivaikuttajani Meet & Greetiin?

Tubecon-pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn tapahtumaan ja seuraamaan koko päiväksi upeaa ja hauskaa lavaohjelmaa sekä fiilistelemään ainutlaatuista tunnelmaa. Pääsylippu EI takaa automaattisesti Meet & Greet -kohtaamista oman suosikkivaikuttajan kanssa. Tubeconissa järjestettävät Meet & Greet -tilaisuudet kestävät noin tunnin ja ovat yleensä erittäin suosittuja. Jokaiseen Meet & Greet -tilaisuuteen mahtuu noin 300 henkilöä jonotusperiaatteella. Meet & Greet tilaisuuksien rajoitetun ajan vuoksi ei ole taattua, että kaikki kävijät pääsevät haluamiinsa kohtaamisiin. Meet & Greet jonoon voi tulla max 1h ennen Meet & Greetia. Meet & Greet tilaisuuksia on tapahtumapäivän aikana useita, mutta kotona on etukäteen hyvä käydä läpi, että esimerkiksi rajallinen aika ja Meet & Greetien suuri suosio voivat vaikuttaa vaikuttajien kohtaamismahdollisuuksiin.

Onko tapahtumassa myynnissä Tubecon -tuotteita?

Kyllä! Myynnissä on Tubecon paitoja, lippiksiä ja juomapulloja. Lisäksi osalla vaikuttajista on oma merchandise -piste tapahtumassa.

Saako lippuja ostettua myös ovelta?

Mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty, lippuja saa ostettua myös tapahtuman ovelta. Mikäli tapahtuma myy loppuun ennakkoon, tiedotamme asiasta somekanavissamme.