Julkaisimme toistasataa tapahtumassa mukana olevaa tubettajaa!
Osta liput edullisesti 3.6. mennessä!

Tubeconin mahdollistaa tubettajien kirjava yhteisö! Julkaisimme juuri toistasataa tapahtumassa mukana olevaa tubettajaa. Tänä vuonna TubeCityssä pääset tapaamaan poikkeuksellisen laajasti erilaisia videosisältöjä tuottavia tekijöitä. Tubettajat osallistuvat tapahtuman ohjelmaan monipuolisilla ja ennennäkemättömillä tavoilla.

Nimekkäimpiin mukana oleviin tubettajiin lukeutuu Hydraulic Press Channel, Justimusfilms, Roni Back, Miklu, Biisonimafia, Miska, Vinkare, Pia’s Little Customs, Pahalapsi, Deata, HurHur, Henry Harjusola, Mandimai, Roponen, Mauton ja A-Lapset – vain muutamia mainitaksemme! Mukana on kanavia kaikista YouTuben genreistä: muun muassa lifestyle, komedia, pelaaminen, kauneus, perhe, matkustelu, tieto, tekniikka ja urheilu ovat edustettuna. Tapahtumasta löytyy siis videontekijöitä kaikenikäisille ja kiinnostuksen kohteille.

Lähiaikoina verkkosivuille päivittyy myös tarkemmat ohjelmatiedot. Muutenkin kannattaa pysyä kuulolla, sillä vaikka tässä on jo huikea joukko mahtavia tekijöitä, tässä ei ole vielä kaikki….

Tubeconin liput ovat vielä 3.6. saakka saatavilla edullisemmilla Early Bird -hinnoilla. Hanki nyt siis pikaisesti omasi tai vaikkapa ikimuistoinen lahja valmistuvalle nuorelle! Suomen suurinta tubealan tapahtumaa ei kannata missata.

Tubecity-lipulla pääset mukaan kaikkeen ohjelmaan. Jos olet kiinnostunut videontekemisestä ja haluat kehittyä ammattilaisten ohjauksessa, kannattaa harkita Tube-Akatemia -lipun hankkimista. Lisää tietoa lipputyypeistä löydät täältä.

PE TAI LA PÄÄSYLIPPU 29,90 €
PE TAI LA TUBE-AKATEMIA PÄÄSYLIPPU 49,90 €
2 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU 47,90 €
2 PÄIVÄN TUBE-AKATEMIA PÄÄSYLIPPU 89,90 €

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun.

KLIKKAA LIPPUKAUPOILLE TICKETMASTER.FI TIKETTI.FI