TUBECON 2023

Ohjelma

Tubecon keskiössä on Suomen suurin vaikuttajien välinen pesäpallo-ottelu, jossa otetaan selvää, kuka on Suomen vaikuttajien kovin pesäpallotähti! Ottelu toteutetaan yhteistyössä Suomen pesäpalloliiton kanssa.

Ottelussa pelaavat mm.: Niko ja Santtu, Iha Just imus, Weksi, Viivi ja Venla, Dokke, Tinke, Namikolinx, Siniverkkarimies, Mikirotta, Mr Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen. Loput pelaajat ja joukkuejaot julkaistaan lähiaikoina! Ottelun ja koko tapahtuman tulee juontamaan Jaakko Parkkali.

LAJIKOKEILUJA

Tubeconissa on mukana monia eri pisteitä, joissa pääset testailemaan erilaisia urheilulajeja. Esimerkiksi futispisteellä pääset harjoittelemaan ja kokeilemaan IlariPron johdolla erilaisia futiskikkoja ja pesispisteellä treenaamaan pesistaitoja.

Ohjelmapisteiden listaa päivitetään, pysy kuulolla!

MEET&GREET

Kuten aikaisemmissakin Tubeconeissa, myös toukokuussa sinulla on mahdollisuus päästä tapaamaan suosikkivaikuttajiasi ja nappaamaan heidän kanssa selfiet! Meet&Greetit pyörivät koko tapahtuman ajan. Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Meet&Greeteissä pääset tapaamaan mm. näitä vaikuttajia:
Niko ja Santtu, Iha Just Imus, Weksi, Viivi ja Venla, Dokke, Tinke, Namikolinx, Siniverkkarimies, Mikirotta, Mr Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen

LAVAOHJELMAA

Energia Areenan sisältä löydät Tubecon päälavan, jossa pyörii erilaista ohjelmaa koko tapahtumapäivän ajan. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin

MYYNTIPISTEITÄ

Energia Areenalta löydät myyntipisteet, jossa myydään esimerkiksi Tubeconin omia oheistuotteita. Täältä löydät myös vaikuttajien omien suosittujen oheistuotteiden myyntipisteitä. Tubecon-tapahtumassa nähdään nyt myös ensimmäistä kertaa ruokarekkoja, joista pääset ostamaan monenlaista purtavaa koko Tubecon- päivän ajan.

SKEITTI- JA SCOOTTIPARKKI

Myyrmäen urheilupuiston mahtava skeittiparkki tarjoaa mahdollisuuden skeittaukseen ja skuuttaamiseen. Paikalla on alan ammattilaisia auttamassa lajin pariin ja erikoistemppujen treenaamiseen. Tapahtumaan voit tuoda mukana oman skeittilaudan tai skuutin!