Uusi visuaalinen ilme korostaa jokaisen ainutlaatuisen arvokasta tarinaa

Jokaisella meistä on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi. Tubecon 2018 juhlii tubettajien ja heidän seuraajiensa tarinoita. Ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa 17.-18.8.2018 järjestettävään tapahtumaan rakentuu tunnelmallinen Tube City, jonka eri kaupunginosat tempaisevat mukaansa tubemaailman sisältöihin.

Monipuolisesti tubettajia ja ohjelmaa

Tubecon kokoaa yhteen toistasataa suomalaista tubettajaa. Mukana olevista videontekijöistä olemme jo julkaisseet suosittuja nimiä, jotka edustavat erilaisia genrejä. Tube Cityn kaduilla kohtaat muun muassa Justimusfilmsin, Deatan, Miskan, Pahalapsen, Hydraulic Pressin, Vinkareen, Millin & Aben, Henry Harjusolan, Roni Backin, Miklun, Mandimain, Roposen ja monia muita. Jatkuvasti päivittyvä lista tubettajista löytyy verkkosivuiltamme. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu hyväntekeväisyyskonsertti, video awards, muotinäytös, miittejä, pelialue, kauneusvinkkejä, haasteita, paneelikeskusteluja ja paljon paljon muuta.

Tubecon lanseeraa tänä vuonna uudenlaisen mahdollisuuden nousta tubetaivaan tähdeksi! Tube-Akatemia pääsylippu on sinulle, joka haaveilet tubetähteydestä tai olet jo aloittanut oman kanavasi sisällöntuotannon. Tubeconin Tube-Akatemia antaa valmiudet ja rohkeuden tarttua toimeen oman kanavan perustamisessa tai sen tuunaamisessa seuraavalle tasolle. Pääset osallistumaan työpajoihin, kuulemaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä saat konkreettisia käytännön vinkkejä. Tubecon Tube-Akatemia on ikärajaton, kaikki ovat tervetulleita! Tubecon Tube-Akatemia -lippu sisältää myös sisäänpääsyn Tube Cityyn ja sen kaikkiin ohjelmiin.

Jokaisen sormenjälki on erilainen

Tubeconin uusi visuaalinen ilme heijastelee tapahtuman ytimessä olevia arvoja: yhteisöllisyyttä, erilaisuuden kunnioittamista ja jokaisen ihmisen ainutlaatuisen tarinan arvoa. Jokaisen sormenjälki on erilainen. Vain sinä voit jakaa oman tarinasi lempitubettajasi ja kaikkien meidän kanssa. Tule siis mukaan jättämään oma jälkesi.