TUBETTAJAKSI TUBECONIIN 2018

Tubeconin Tubettaja-ilmoittautuminen on auki.

Tubecon on yhteisöllinen festivaali, jossa juhlitaan videontekijöitä ja heidän seuraajiaan. Siksi sinne pyritään ottamaan mahdollisimman monta tubettajaa mukaan. Mikään muu paikka Suomessa ei ole sellainen, että se mahdollistaa niin monen tubettajan kohtaamisen yhdessä.

Rakennamme yhdessä Tubeconista upean kokemuksen meille kaikille. Lisäksi tuomme mukaantuleville tubettajille myös konkreettisia hyötyjä. Tänä vuonna tubettajat pääsevät mm. ottamaan ammattitasoiset promokuvat creator loungessa itselleen, pääsevät osallistumaan ensimmäistä kertaa tässä muodossaan järjestettävän creator trackin ohjelmiin, saavat pääsyn omaan eksklusiiviseen Tubettaja-loungeen, josta voi seurata tapahtumaa ja paljon muuta. Yli 18-vuotiaat tubettajat pääsevät myös Red Bullin järjestämiin after partyihin. Lisäksi mukaantulevia tubettajia nostetaan Tubeconin omissa kanavissa.

Vaikka festarille voikin moni tulla tubettajaksi, on sille rajoitteita kuinka monta voidaan ottaa tubettajana mukaan, jotta se voidaan turvallisesti ja asianmukaisesti järjestää. Tubettajien valintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

  • Tubeconiin otetaan laaja kattaus erityylistä kanavasisältöä
  • Kiinnostus toimia yhteisen festarin eteen esim. ohjelmassa ja tapahtuman markkinoinnissa
  • Halu toimia rakentavasti tubekulttuurin ja toisten arvostuksen eteen
  • Kanavan tilaaja/katselumäärä

Suomen Tubettajat ry ovat festarin taustalla toimiva yhdistys, joka koostuu tubettajista. Se, kuten Tubecon, toimii tubekulttuurin ja videontekijöiden eduksi Suomessa. Yhdistyksen sivuilta löydät enemmän tietoa siitä miten Tubeconia tehdään sekä siitä miten sen talous toimii ja mihin mahdolliset voitot siitä menevät. Voit samalla ilmoittautuessasi Tubeconiin jättää kiinnostuksesi liittyä yhdistykseen niin halutessasi.

Ilmoittautuminen päättyy 23.4. klo 23:59.