TUBECON
Tubecon ry

Tubettaja, lähde mukaan Tubecon ry:n toimintaan!

Tubecon ry on tubettajien oma, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää Suomen YouTube -kulttuuria sekä Tubecon-tapahtumaa. Yhdistyksen toimintaa koordinoi kaksi kertaa vuodessa valittava hallitus sekä tubettajien muodostamat työryhmät, joissa ideoidaan muun muassa Tubeconin ohjelmaa. Yhdistys on Tubeconia pyörittävän yrityksen, Suomen Tubetapahtumat Oy:n, suurin yksittäinen omistaja.

Yhdistyksen jäsenenä olet osa tubettajista koostuvaa yhteisöä. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen verkostoitumistapahtumia, workshoppeja ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan muun muassa koulutusten avulla. Yhdistykseen kuuluminen on maksutonta, eikä sitouta muuhun kuin yhdistyksen arvojen ja tavoitteiden tukemiseen.

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus:

  • kehittää omaa osaamista.
  • olla osa tubettajien omaa yhteisöä.
  • tehdä yhteistyötä muiden tubettajien kanssa.
  • osallistua mukaan yhdistyksen erilaisiin tapahtumiin kuten illanistujaisiin.
  • olla mukana kehittämässä Tubecon-tapahtumaa.

Yhdistyksen jäseneksi voivat hakea kaikki yli 13-vuotiaat aktiivisesti videoita tekevät tubettajat. Jäsenpyynnöt käsittelee yhdistyksen hallitus. Tubecon ry:n jäseniksi hyväksytään tubettajat, joiden toiminta ja esimerkiksi kanavan sisältö noudattaa yhdistyksen arvoja. Kanavan sisältö ei esimerkiksi saa olla muita loukkaavaa tai se ei keskity henkilökohtaisesti kenenkään kiusaamiseen, syrjimiseen tai trollaamiseen. Ole osa suurempaa yhteisöä ja liity jo tänään! Voit hakea jäsenyyttä TÄÄLLÄ.

Tubecon kansainvälistyy. Liity mukaan omistajaksi joukkorahoituskampanjassa!


Tubecon International