Tubecon Awards 2022 tuomaristo

Eka

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista ohjaajista ja brändistrategisti Suomessa. Hän on erikoistunut moderniin luovaan tarinan kerrontaan, brändäämiseen ja asiakaskokemukseen. Vuonna 2015 Ruola oli ensimmäinen suomalainen, joka on palkittu the Internationalist -lehden Agency Innovator -palkinnolla. Tällä hetkellä Ruola työstää kirjaa nimeltä ‘The New Four P’s of Marketing’, joka julkaistaan keväällä 2021 Alma Talentin toimesta.

Elastinen

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajista. Elastinen on muovannut suomalaista hiphop-, rap- ja musiikkikulttuuri kenttää merkittävästi yli 20 vuoden ajan. Uransa aikana hän on ollut mukana Fintelligens- ja Profeetat kokoonpanoissa soolouraansa unohtamatta. Elastisen monet biisit ovat suuressa suosiossa ansaitusti niin radiokanavilla kuin eri striimipalveluissa.

Elise

Elise on vaikutusvaltainen ja rohkea moniammattilainen. Hän on muun muassa yrittäjä, toimitusjohtaja, vastaava tuottaja, sisällöntuotannon ammattilainen ja yhteiskuntatieteiden asiantuntija. Nykyisin Elise tunnetaan parhaiten Gimmeyawallet Productions Oy:n toimitusjohtajana ja esimerkiksi suositun Docventures-ohjelman vastaavana tuottajana. Elisen vahvuuksia ovat ilmiöiden ja yhteisöllisyyden luominen, sekä rohkeus tarttua ja tuoda esiin vakaviakin aiheita – joita ei muuten välttämättä näkyisi mediassa lainkaan.

Pauli

Pauli Aalto-Setälä on Suomen suurimman markkinointikonserni Dentsu Aegis Networkin toimitusjohtaja. Pauli on toiminut myös digitaalisen liiketoiminnan työelämäprofessorina Turun yliopistossa.

Ritva

Ritva Viljanen aloitti Vantaan kaupunginjohtajana maaliskussa 2018, jota ennen Viljanen on tehnyt pitkän uran julkishallinnon tehtävissä. Julkishallinnon lisäksi Viljanen on aktiivinen useissa muissa vastuu tehtävissä, kuten Smart & Clean -säätiön hallintoneuvostossa, Turun Yliopiston hallituksen puheenjohtajana ja hän on valtakunnanoikeuden jäsen. Vantaa on ollut Viljasen kotikaupunki 39 vuoden ajan ja hän uskoo Vantaan olevan tulevaisuudessa elinvoimainen kaupunki.

Yleisö

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa kuka on Suomen vaikuttavin vaikuttaja!

Yleisölle avautuu äänestys jokaiseen kategoriaan ja voit äänestää niistä jokaisessa yhtä (1) omaa suosikkiasi. Äänestää kannattaa, jotta suosikki voisi voittaa! Äänestäneiden kesken arvotaan myös lippuja vuoden 2022 Tubecon -tapahtumiin.

Siirry äänestämään

Tubecon Awardseissa mukana