TUBECON
Tiedotteet

TUBECONIN OHJELMA- JA TUBETTAJAJULKAISU 1.6.

Tubettajat tuovat hyväntekeväisyyden Tubeconiin.
Neljättä kertaa järjestettävä Tubecon on nyt tarkoituksella Sekasin. Yksi vuoden uudistuksista on Tubecon♥Sekasin -hyväntekeväisyyskonsertti, joka tukee Mielenterveysseuran Sekasin -chattia. Koko päälavan ohjelma sekä mittava tubettajakaarti on julkaistu Tubeconin nettisivuilla.

Jättikonsertin juontaa tubettaja Tuure Boelius ja sen artistikaartia tähdittävät muun muassa Lucas, Aste ja Sima. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Sony Musicin kanssa ja se nähdään suorana lähetyksenä myös Elisa Viihteessä sekä Subilla.
”Katsojat kokevat tubettajat hyvin läheisiksi ja he kertovat tubettajille usein vaikeitakin asioita nuorten elämästä. Tubecon ry haluaa edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Sekasin-chat on loistava palvelu ja haluamme nuorten löytävän sen” kertoo Tubeconin taiteellinen johtaja, ja itsekin tubettaja, Jonna “wildeem” Paananen.
Suomen Mielenterveysseuran koordinoima Sekasin -chat tarjoaa nuorille keskusteluapua. Chat tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä.

”Sekasin-chatille on valtava tarve. Tubeconin tarjoama näkyvyys on chatille mahtava juttu, sillä mielen hyvinvoinnista puhuminen koetaan vaikeaksi. Tubettajat näyttävät nyt esimerkkiä avoimuudellaan ja rohkaisevat nuoria chatin pariin. Yhteistyö Tubeconin kanssa jatkuu myös tapahtuman jälkeen” kertoo Suomen Mielenterveysseuran Verkkokriisityön päällikkö Satu Raappana.

Pohjoismaiden suurin Youtube-yhteisön live-tapahtuma Tubecon on katsottavissa 12.–13.8. suorana lähetyksenä Elisa Viihteessä ja Elisa -kaapeli-tv -verkossa. Myös uudet asiakkaat voivat katsella lähetystä maksutta ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta rekisteröitymällä palveluun verkossa. Kaksipäiväinen Tubecon 2017 on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Elisa Viihteen Aitiossa.

Tubecon on Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma ja keräsi viime vuonna yli 18 000 kävijää. Tubettamisen ilmiö jatkaa voimakasta kasvua ja nuorisokohderyhmässä Youtubea kulutetaan huomattavasti televisiota enemmän. Youtubessa on yli 550 000 suomalaista kanavaa. Suomalaiset 15–29-vuotiaat katsovat Youtubea keskimäärin lähes tunnin päivässä ja yli puolet heistä käyttää palvelua päivittäin (57%). Kokonaisuudessaan 2,3 miljoonaa suomalaista katsoo Youtubea vähintään viikoittain ja joka neljäs suomalainen tilaa vähintään yhtä Youtube-kanavaa.

TUBECON
Suomalaisten tubettajien vuonna 2014 ideoima Tubecon on nykyisin Euroopan suurin tubekulttuurin tapahtuma, joka järjestää tubettajatapahtumia mm. Ruotsissa ja Espanjassa. Elokuussa 2016 Suomen Tubecon teki uuden kävijäennätyksensä, kun Hartwall Areenalla vieraili 18 500 vierasta. Kaksipäiväisen Tubeconin ohjelmassa oli yli 300 esiintyjää, 130 Meet & Greetiä, pelialue, paneelilava, kolme eri lavaa sekä kahden päivän mittainen liveshow. Tapahtumaa oli tekemässä yhteensä 1000 hengen joukko tubettajia, artisteja ja vapaaehtoisia.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja, Krista Huovinen, [email protected], 040 198 38 58
Taiteellinen johtaja, Jonna Paananen, [email protected]

Kuvat löydät TÄÄLTÄ.

Tubecon kansainvälistyy. Liity mukaan omistajaksi joukkorahoituskampanjassa!


Tubecon International