Kesäkivaa alkoi! Nappaa tällä viikolla Tubecon-liput erikoishintaan!

Nyt kun kesä on kuumimmillaan, suurin osa Tubeconin ohjelmasta, tubettajista sekä artisteista on julkaistu. Sen kunniaksi tällä viikolla pamahti käyntiin kesäkivaa-kampanja! Voit ostaa itsellesi, perheellesi tai vaikka kavereillesi kahden päivän liput Tubeconiin erikoishintaan vain 39€ (norm. 50€). Nyt kannattaa siis klikata tiensä lippukaupoille.

 

Helsingin Messukeskukseen rakentuu 17.-18.8. TubeCity, jonka eri kaupunginosissa pääsee kokemaan YouTuben monipuolista tunnelmaa livenä. Mukana on lähes kaksisataa eri genrejä edustavaa tubettajaa. Tähän mennessä julkaistun ohjelman kohokohtiin kuuluvat muun muassa huippusuosittujen Roni Backin ja Miklun jännitystä tihkuva Ninja Challenge, yhteiset pelihetket suosikkipelitubettajien kanssa ja Stockmann-muotinäytös, jossa suositut videontekijät esittelevät viimeisimpiä muotitrendejä.

 

Kesäkivaa-lipuilla pääset mukaan myös perjantain Sekasin-hyväntekeväisyyskonserttiin, jossa lavalle nousevat muun muassa Bars and Melody (UK), Aleksanteri Hakaniemi, Hesaäijä, Emma Gun, WIL, KANI ja Jenna Alexa. Lisää artisteja julkaistaan lähiaikoina. Lauantai puolestaan huipentuu huikeaan Tubecon Video Awards -videogaalaan, jossa palkitaan vuoden parhaita videoita eri kategorioissa.

 

Tällä viikolla kannattaa siis hankkia kesäkivaa-liput, joilla pääset osallistumaan täysillä Suomen suurimpaan uudistuneeseen tubetapahtumaan. Kannattaa toimia nopeasti, sillä kesäkivaa-tarjous on voimassa vain tämän viikon.