Osallistu tapahtumaan

Osallistuja

2 päivän tai yhden päivän lipulla pääset kokemaan ainutlaatuisen TubeCityn tunnelman ja osallistumaan kaupungin monipuoliseen ohjelmaan. Tarinoiden lavalla sukellat kiinnostaviin keskusteluihin ja kaupungin stadionilla koet isot spektaakkelit, kuten konsertin ja Tubecon Video Awardsin.

Suosikkitubettajia pääsee tapaamaan erilaisissa tilanteissa. Osa tubettajista järjestää Meet&Greet -tapaamisia, joissa pääset vaihtamaan pari sanaa ja ottamaan yhteiskuvan tubettajan kanssa. Suurin osa tubettajista osallistuu myös jonkin ohjelman toteuttamiseen, joten pääset seuraamaan suosikkejasi erilaisissa ohjelmanumeroissa. Tubettajien ajatuksiin, mielipiteisiin ja tarinoihin syvennyt paneelikeskusteluissa ja haastatteluissa. Peliluolassa pääset seuraamaan suosikkipelitubettajasi taitoja sekä kauneus- ja muotikorttelissa kuulet trendikkäimmät meikki- ja tyylitubettajien vinkit.

TubeCityssä on lisäksi paljon muuta tekemistä. Muun muassa kaupungin varikon mikroautorata, jossa pääset kilpailemaan kaverisi kanssa!  TubeCityn eri kaupunginosissa riittää tekemistä ja yllätyksiä!

Tubettaja

Tubeconia tehdään, jotta tubekulttuuri saa Suomessa näkyvyyttä ja tubettajat pääsevät rakentamaan yhteisöllisyyttä keskenään ja seuraajiensa kanssa. Tubecon on tubettajien oma tapahtuma. Se rakennetaan yhdessä ja tapahtuman tarkoitus on ilmentää YouTuben monipuolista, rikasta ja erilaista sisältöä.

Vuoden 2018 tapahtuman ohjelmallisen sisällön ovat suunnitelleet alusta saakka videontekijät itse Suomen tubettajat ry:n tubettajista koostuvan hallituksen johdolla. Tapahtumaan valittavat tubettajat ovat mukana eri panoksilla ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Tubeconiin valittuna tubettajana pääset rakentamaan tapahtumaa omien kiinnostustesi pohjalta, verkostoitumaan laajasti ja kehittymään Tube-Akatemia -ohjelman koulutuksissa. TubeCitystä löytyy vain tubettajien käyttöön varattu VIP TubeLounge – täällä voit rentoutua ja samalla sinulla on näkyvyys koko kaupungin yli sekä Stadionille (päälava)! Huikea juttu.

Tapahtumaan osallistuville tubettajille neuvotellaan mahdollisimman paljon konkreettisia etuja: tapahtuman tubettajat pääsevät muun muassa ottamaan omaan käyttöönsä ammattimaiset promokuvat.

Tubettajien koordinoinnista ja osallistamisesta vastaavat etupäässä Suomen tubettajat ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Koski (Pastorific) ja Tubeconin yhteisömanageri Emma-Liina Sutinen.

Huom! Mikäli et ehtinyt tänä vuonna hakemaan tubettajaksi mukaan, sinulla on edelleen mahdollisuus hankkia Tube-Akatemia -lippu, jolla pääset videontekijöille suunnattuun erikoisohjelmaan. Tube-Akatemia -ohjelma tarjoaa monipuolisen kattauksen työpajoja, paneeleja ja koulutuksia, jotka syväluotaavat tubettamista alana. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

 

Talkoolainen

Tubeconin talkoolaisena pääset mukaan kulisseihin tekemään tubettajat ja heidän seuraajansa yhdistävää huipputapahtumaa.

Talkoovuoroistasi saat sisäänpääsyn tapahtumaan, ruuan, työpaidan, talkootodistuksen sekä arvokasta työkokemusta, uusia kokemuksia sekä kavereita.

Talkoolaisia tarvitaan moniin erilaisiin tehtäviin tapahtumassa, mm. seuraaviin:

  • Alueen rakennus
  • Alueen siivous
  • Rannekkeenvaihto
  •  Catering
  •  Info
  • Tuotemyynti
  • Pelialueiden valvonta
  • Erilaiset toimet backstagella ja narikassa

Talkoovuoroja on tarjolla ennen ja jälkeen tapahtuman sekä tietenkin itse tapahtumassa. Rakennusvuorot sijoittuvat parille päivälle ennen tapahtumaa ja purkuvuorot vastaavasti parille päivälle tapahtuman jälkeen. Tapahtuman jälkeisistä vuoroista saat liput vuoden 2019 Tubeconiin.

Jokainen talkoolainen perehdytetään tehtäväänsä ennen tapahtumaa. Lisäksi tiiminvetäjät auttavat ja neuvovat jokaista, joten älä turhaan jännitä jos talkoohommat eivät ole entuudestaan tuttuja. Yhdessä saamme aikaan parhaan mahdollisen Tubeconin!

Hae talkoolaiseksi täällä!

 

Yhteistyökumppani

Tubeconin yhteistyökumppanina pääset osaksi ainutlaatuista ja vahvasti kasvavaa ilmiötä, jossa satojen tuhansien seuraamat tubettajat ja heidän seuraajansa kohtaavat. Tubecon on rajapinta, jossa ilmiö tulee konkreettiseksi sekä livenä että verkossa.

Jos haluat että brändisi on osa tulevaisuutta ja relevantti tämän päivän nuorille creator- ja maker-kulttuurin kasvateille, ota yhteyttä meihin. Tubecon on vahva sisältöosaaja, me konseptoimme sinulle hyvän tavan olla tässä kulttuurissa läsnä.

Tubeconin kumppanuudet: Ossi Lehto, [email protected] / + 358 45 633 5107

Media

Materiaalipankki

Lehdistötiedotteet

Tiedote tuotannosta yhteistyökumppaneille

TUBECON 2018 JULKAISI ENSIMMÄISET TUBETTAJANSA – MUKANA ISO JOUKKO SUOMEN SUURIMPIA NIMIÄ

Tubecon kasvoi ulos jäähallista ja uudisti brändi-ilmeensä – Messukeskukseen syntyy elokuussa tubeyhteisön oma TubeCity

Uudistunut Tubecon oli menestys – lauantai loppuunmyyty

Mediapassit

Akkreditointeja on tarjolla rajallisesti ja ne on tarkoitettu työtehtävissä Tubeconiin saapuville median edustajille. Median edustajat voivat hakea akkreditoitumista tapahtumaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Tämä lomake on tarkoitettu Tubeconiin työtehtäviin tuleville median edustajille, sisällöntuotannon alan ammattilaisille sekä muille toimijoille, jotka kokevat olevansa oikeutettuja Tubeconin akkreditointiin.
Lisätiedot medioille:

Tomi Lindblom
[email protected]
040-528 8485