TUBECON
Käytännön info

Tubecon on koonnut kattavan listan asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen tapahtumaan saapumista. Alla TOP 5-lista, mutta luethan myös muut asiat näiltä sivuilta.

Muistilista TOP 5:

1. Vaihda rannekkeesi ennakkoon Elisa Kulmalla 9.-11.8.2017
2. Kaikille saapujille tehdään turvatarkastus, joten katso kiellettyjen tavaroiden lista ennen tapahtumaan saapumista. Huomioi myös, että jos tuot tubettajalahjoja, tulee niiden sisällön olla näkyvissä turvatarkastuksessa.
3. Muista juoda vettä tapahtumapäivän aikana!
4. Osallistu Meet & Greet -arvontoihin, jotta pääset tapaamaan lempitubettajiasi. Miitit ja ohjeet täällä.
5. Ota mukaan repullinen iloista mieltä ja kärsivällisyyttä! Kanssasi mahtavan viikonlopun viettää 10 000 muuta tubeyhteisön jäsentä.

Liput

Lippuja SUNNUNTAILLE saa Hartwall Arenan lipunmyynnistä, Ticketmasterin pisteeltä!
Tapahtumaan pääsee ostamalla lipun Ticketmasterista joko ennakkoon tai vastaavasti suoraan tapahtumapaikalta, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Yhden päivän lippu maksaa 28,50€ ja kahden päivän lippu maksaa 44€. Hinnat sisältävät Ticketmasterin käsittelykulut. Lipulla pääsee kulkemaan kaikkialla tapahtuma-alueella lipun voimassaoloaikana. Tapahtumassa ei ole erikseen ennalta määrättyjä istuma-tai seisomapaikkoja, joten voit valita paikkasi mielesi mukaan. Permanto-alueella noudatamme Hartwall Arenan turvallisuusmääräyksiä henkilöiden kokonaismäärästä. Permannolle menijöille annetaan panttilappu, joka palautetaan permannolta poistuttaessa.

Kartat

Tapahtuman kartat löydät täältä: https://tubecon.fi/kartat/

Sisäänkäynti

Kulku tapahtumaan tapahtuu eri sisäänkäynneistä riippuen siitä, onko sinulla tapahtumaan saapuessasi jo ennakkoon vaihdettu ranneke vai lippu, joka täytyy vaihtaa rannekkeeksi tapahtumapaikalla. Seuraa ohjeita tapahtumapaikalla!

Kartan löydät täältä: https://tubecon.fi/kartat/

Ikäraja

Tapahtuma on ikärajaton.
Suosittelemme että alle 13-vuotiaat tulisivat aikuisen tai vaikka vanhemman sisaruksen kanssa. Sinä vanhempana olet lapsesi paras asiantuntija ja teet aina arvion, pärjääkö hän tapahtumassa yli kymmenen tuhannen muun nuoren joukossa.
0-3 -vuotiaat (vuonna 2015-2017 syntyneet) eivät tarvitse erikseen lippua tapahtumaan.

Rannekkeen vaihto

Voit vaihtaa 1 ja 2 päivän lippusi rannekkeeseen ennakkovaihtopisteellä Elisa Kulmalla ke 9.8. – pe 11.8. tai tapahtumapaikalla. Tietoa ennakkorannekkeenvaihdosta alla.

Huomioithan, että vaikka sinulla on Collectors Ticket, niin joudut käymään hakemassa rannekkeen!

Suosittelemme lämpimästi lippujen ennakkovaihtoa, koska tällöin pääset jouhevammin sisään Hartwall Arenalle ja nauttimaan Tubeconin tunnelmasta!

Ranneke kiinnitetään vaihtohetkellä käteen kiinni, joten et voi vaihtaa rannekkeita kavereidesi tai perheenjäsenten puolesta ja ottaa niitä mukaan vaihtopaikalta.

Kulku tapahtumaan tapahtuu eri sisäänkäynneistä riippuen siitä, onko sinulla tapahtumaan saapuessasi jo ennakkoon vaihdettu ranneke vai lippu, joka täytyy vaihtaa rannekkeeksi tapahtumapaikalla.

Ennakkorannekkeenvaihto

Lipun voi vaihtaa ennkkorannekkeeseen Elisa Kulmalla Helsingin keskustassa 9.-11.8.  Vaihtamalla rannekkeen ennakkoon, pääset Tubeconiin nopeammin.
Ennakkorakkeenvaihtopisteen yhteystiedot ja aukioloajat:

Elisa Kulma
Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki
Avoinna 10–20

FAQ: Minne mennä kun saavun tapahtumaan?

Olen jo vaihtanut rannekkeen ennakkoon tapahtumaan tullessani
Seuraa tapahtumapaikalla kylttejä kohteeseen: RANNEKKEELLISET // VAIN RANNEKKEELLA. Kartat päivitetään sivustolle elokuun alussa.

En ole vaihtanut vielä lippuani rannekkeeseen tapahtumaan tullessani
Seuraa tapahtumapaikalla kylttejä kohteeseen: RANNEKKEENVAIHTO // ENNAKKOLIPUT. Kartat päivitetään sivustolle elokuun alussa.

Minulla on 1 tai 2 päivän lippu tapahtumaan tullessani
Seuraa tapahtumapaikalla kylttejä kohteeseen: RANNEKKEENVAIHTO // ENNAKKOLIPUT. Tällä pisteellä lippusi vaihdetaan 1 tai 2 päivän rannekkeeseen, riippuen siitä minkä lipun olet ostanut. Kartat päivitetään sivustolle elokuun alussa.

Onko minun pakko vaihtaa lippu rannekkeeksi ennakkoon?
Ei ole, mutta suosittelemme tätä tapahtuman sujuvuuden takaamiseksi. Tapahtumapaikalla on myös rannekkeenvaihtopiste. Seuraa tapahtumapaikalla kylttejä kohteeseen: RANNEKKEENVAIHTO // ENNAKKOLIPUT. Tällä pisteellä lippusi vaihdetaan rannekkeeseen. Kartat päivitetään sivustolle elokuun alussa.

Saapuminen

Hartwall Arena sijaitsee Pasilassa osoitteessa Areenankuja 1 ja sinne pääsee sekä julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä että omalla autolla. Arenalta löytyy parkkihalli autoilijoille, sekä pyöräparkki pyöräilijöille.

Julkinen liikenne

Pidemmän matkan takaa saavut helpoiten junalla. Pasilan asemalta pääsee kävellen paikalle alle 10 minuutissa opastettua kävelytietä pitkin. Katso aikataulut täältä!

Arenalle kuljettavat:

  • Keskustasta bussit 23 ja 69
  • Raitiovaunut 7A ja 7B (Messukeskukseen)
  • Poikittaislinjat 57, 58, 59
  • Seutuliikenteen linjat 506 (Espoo) ja 518 (Vantaa)

Suosittelemme käyttämään HSL:n reittiopasta sinulle parhaan reitin löytämiseen: www.reittiopas.fi

Uber

Pääset paikalle yhdellä napautuksella tilaamalla itsellesi edullisen Uber-kyydin! Sovellus määrittää matkan hinnan ja voit seurata kuljettajan saapumista kartalla.

Taksi

https://taksihelsinki.fi/

Pyörä

Löydät Hartwall Arenan piha-alueelta myös pyöräparkin!

Maksaminen & Pankkiautomaatti

Areenalla voi maksaa käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Diners ja Amex -kortit eivät käy maksuvälineinä. Kehoitamme kuitenkin varautumaan myös käteisellä rahalla.

Arenalla ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti löytyy Pasilan Asemalta.

Narikka

Tapahtumassa ei ole narikkaa, otathan siis mukaan vain tapahtumapäivänä tarvittavat tavarat.

Ruoka ja juoma

Hartwall Arenan kaikki 17 myyntipistettä ovat auki. Koska päivät ovat pitkiä, suosittelemme lämpimästi varautumaan mahdollisuuteen ostaa purtavaa paikan päältä. Restelin pisteiden lisäksi Arenalta löytyy Hesburger (3kpl), Pizza Hut (3 kpl) ja Street Food Deli. 4000 asiakaspaikkaa pitävät huolen siitä, että kaikki janoiset ja nälkäiset saavat haluamansa.

Majoitus

Hartwall Arena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustasta. Katso alla olevat linkit löytääksesi Helsingin majoitusvaihtoehdot viikonlopulle. Kaupungissa on paljon vilskettä kyseisenä viikonloppuna, joten majoitus kannattaa tilata ajoissa.

  • Helsinki hotels
  • Trivago
  • Airbnb
  • TripAdvisor

Esteettömyys

Hartwall Arenalle on helppo ja kätevää tulla pyörätuolilla. Meillä on parkissa varatut invapaikat, josta on helppo siirtyä arenan kansitasolle. Arenan 1. kerroksen pääovet ovat aivan tuon parkkihallin hissin välittömässä läheisyydessä. Taksilla tultaessa taksit jättävät asiakkaat 3. kerroksen pääovien edustalle. Ovien sisäpuolella vasemmalla puolella on A-hissi, jolla pääsee 1. kerroksen käytäville (tämä hissi on varattu liikuntaesteisille asiakkaille). Pyörätuolikatsomo sijaitsee Arenalla 1. kerroksen katsomoiden 114-115 välisellä alueella. Sisäänkäynti pyörätuolikatsomoon ovesta 114.

Mikäli tarvistette lisätietoja esteettömyysasiossa tai järjestelyissä, ottakaa yhteys [email protected]

Meet&Greet

Moni kävijä haluaa tavata lempitubettajansa ja ottaa selfien oman idolinsa kanssa. TUBECONissa järjestetään fanitapaamisia: Meet and Greetejä. Kysyntää on paljon ja Tubecon pyrkiikin järjestämään mahdollisimman paljon kohtaamispaikkoja ja uusia miittiratkaisuja!

Suurin osa miiteistä on julkaistu! Klikkaa Meet&Greet- osiota ja katso aikataulu!

Sekä tubettajia että faneja on Tubeconissa tänäkin vuonna ennätysmäärä, emmekä voi luvata, että jokainen pääsee oman idolinsa tapaamaan. Meet & Greetien lisäksi tubettajan voi kuitenkin nähdä päälavalla, paneeleissa, kumppaneiden pisteillä tai vaikka pelialueella pelailemassa – maltti on valttia ja silmät auki Arenaa kiertäessä!

Fanilahjat

Jos haluat toimittaa idolillesi lahjoja Meet&Greetin yhteydessä, tulee lahjojen olla helposti avattavissa olevissa paketeissa ja henkilökunnan tunnusteltavissa tapahtuman turvatarkastuksessa. Tapahtumassa on myös erityinen fanilahjojen jättöpaikka IS Hangoutilla, johon voit jättää postisi mikäli et tapaa lempitubettajaasi. Toimitamme lahjat perille tubettajille.

Kutsuvieraat

Mikäli lipussasi lukee, tai sinulle on myönnetty akkreditoinnissa KUTSUVIERAS // GUEST- status nimellesi, sinulla on tapahtumaan tullessasi erikoissisäänkäynti. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus. Seuraa opasteita KUTSUVIERAS // GUEST. Kartat päivitetään sivustolle elokuun alussa.

Saanko käydä ulkona kesken tapahtumaa?

Ranneke mahdollistaa myös ulkona käynnin kesken tapahtumaa! Ulkoalueelta löydät Sports Trackin, jossa on mm. Rush-pomppupuisto ja Jopon sähköpyöräpiste!

TAPAHTUMA TALTIOIDAAN

Huomioithan tapahtumakävijänä sekä tapahtumakävijän huoltajana, että Tubecon 2017 taltioidaan YouTuben hengessä. Tapahtumasta tehdään YouTube-livestream, joka jää myös tallenteena verkkoon katseltavaksi, mahdollisesti kokonaisena tai pätkinä. Livestream tarkoittaa verkkoon tehtävää suoraa lähetystä.

Tubecon elää ja hengittää taltioinneista. Valokuvaaminen, videointi ja kommentointi ja kommunikointi on sallittua ja jopa suotavaa. Sehän on kulttuurimme ydin! Eli siis TUBECONista tallentuu materiaalia verkkoon myös kaikkien osallistujien toimesta. Jokaisella tapahtumakävijällä on mahdollisuus päätyä myös näihin kuviin ja tunnelmiin.

Tapahtuman virallinen hashtag on #TUBECONFI. Huomioithan, että suuresta väkimäärästä johtuen mobiili- ja matkapuhelinverkko voi ruuhkautua. Katsomoissa on tarjolla tapahtumakävijöille langaton verkko.

Klikkaa itsesi Tubecon-tunnelmaan alta!

Tubecon kansainvälistyy. Liity mukaan omistajaksi joukkorahoituskampanjassa!


Tubecon International