TUBECON
Käytännön info

Tubecon on koonnut kattavan listan asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen tapahtumaan saapumista. Alla TOP 5-lista, mutta luethan myös muut asiat näiltä sivuilta.

Muistilista TOP 5:

1. Vaihda rannekkeesi ennakkoon
2. Kaikille saapujille tehdään turvatarkastus, joten katso kiellettyjen tavaroiden lista ennen tapahtumaan saapumista. Huomioi myös, että jos tuot tubettajalahjoja, tulee niiden sisällön olla näkyvissä turvatarkastuksessa.
3. Muista juoda vettä tapahtumapäivän aikana!
4. Osallistu Meet & Greet -arvontoihin, jotta pääset tapaamaan lempitubettajiasi. Vuoden 2018 miitit julkaistaan 2018 keväällä.
5. Ota mukaan repullinen iloista mieltä ja kärsivällisyyttä! Kanssasi mahtavan viikonlopun viettää 10 000 muuta tubeyhteisön jäsentä.

Liput

Vuoden 2018 lipunmyynnin aloitusajankohta julkaistaan viimeistään keväällä 2018.

Kartat

Tapahtuman kartat löydät sivustoltamme lähempänä tapahtumaa.

Sisäänkäynti

Kulku tapahtumaan tapahtuu eri sisäänkäynneistä riippuen siitä, onko sinulla tapahtumaan saapuessasi jo ennakkoon vaihdettu ranneke vai lippu, joka täytyy vaihtaa rannekkeeksi tapahtumapaikalla. Seuraa ohjeita tapahtumapaikalla!

Ikäraja

Tapahtuma on ikärajaton.
Suosittelemme että alle 13-vuotiaat tulisivat aikuisen tai vaikka vanhemman sisaruksen kanssa. Sinä vanhempana olet lapsesi paras asiantuntija ja teet aina arvion, pärjääkö hän tapahtumassa yli kymmenen tuhannen muun nuoren joukossa.
0-3 -vuotiaat (vuonna 2015-2017 syntyneet) eivät tarvitse erikseen lippua tapahtumaan.

Saapuminen

Hartwall Arena sijaitsee Pasilassa osoitteessa Areenankuja 1 ja sinne pääsee sekä julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä että omalla autolla. Arenalta löytyy parkkihalli autoilijoille, sekä pyöräparkki pyöräilijöille.

Julkinen liikenne

Pidemmän matkan takaa saavut helpoiten junalla. Pasilan asemalta pääsee kävellen paikalle alle 10 minuutissa opastettua kävelytietä pitkin. Katso aikataulut täältä!

Arenalle kuljettavat:

  • Keskustasta bussit 23 ja 69
  • Raitiovaunut 7A ja 7B (Messukeskukseen)
  • Poikittaislinjat 57, 58, 59
  • Seutuliikenteen linjat 506 (Espoo) ja 518 (Vantaa)

Suosittelemme käyttämään HSL:n reittiopasta sinulle parhaan reitin löytämiseen: www.reittiopas.fi

Uber

Pääset paikalle yhdellä napautuksella tilaamalla itsellesi edullisen Uber-kyydin! Sovellus määrittää matkan hinnan ja voit seurata kuljettajan saapumista kartalla.

Taksi

https://taksihelsinki.fi/

Pyörä

Löydät Hartwall Arenan piha-alueelta myös pyöräparkin!

Maksaminen & Pankkiautomaatti

Areenalla voi maksaa käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Diners ja Amex -kortit eivät käy maksuvälineinä. Kehoitamme kuitenkin varautumaan myös käteisellä rahalla.

Arenalla ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti löytyy Pasilan Asemalta.

Narikka

Tapahtumassa ei ole narikkaa, otathan siis mukaan vain tapahtumapäivänä tarvittavat tavarat.

Ruoka ja juoma

Hartwall Arenan kaikki 17 myyntipistettä ovat auki. Koska päivät ovat pitkiä, suosittelemme lämpimästi varautumaan mahdollisuuteen ostaa purtavaa paikan päältä. Restelin pisteiden lisäksi Arenalta löytyy Hesburger (3kpl), Pizza Hut (3 kpl) ja Street Food Deli. 4000 asiakaspaikkaa pitävät huolen siitä, että kaikki janoiset ja nälkäiset saavat haluamansa.

Majoitus

Hartwall Arena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustasta. Katso alla olevat linkit löytääksesi Helsingin majoitusvaihtoehdot viikonlopulle. Kaupungissa on paljon vilskettä kyseisenä viikonloppuna, joten majoitus kannattaa tilata ajoissa.

  • Helsinki hotels
  • Trivago
  • Airbnb
  • TripAdvisor

Esteettömyys

Hartwall Arenalle on helppo ja kätevää tulla pyörätuolilla. Meillä on parkissa varatut invapaikat, josta on helppo siirtyä arenan kansitasolle. Arenan 1. kerroksen pääovet ovat aivan tuon parkkihallin hissin välittömässä läheisyydessä. Taksilla tultaessa taksit jättävät asiakkaat 3. kerroksen pääovien edustalle. Ovien sisäpuolella vasemmalla puolella on A-hissi, jolla pääsee 1. kerroksen käytäville (tämä hissi on varattu liikuntaesteisille asiakkaille). Pyörätuolikatsomo sijaitsee Arenalla 1. kerroksen katsomoiden 114-115 välisellä alueella. Sisäänkäynti pyörätuolikatsomoon ovesta 114.

Mikäli tarvistette lisätietoja esteettömyysasiossa tai järjestelyissä, ottakaa yhteys [email protected]

Meet&Greet

Moni kävijä haluaa tavata lempitubettajansa ja ottaa selfien oman idolinsa kanssa. TUBECONissa järjestetään fanitapaamisia: Meet and Greetejä. Kysyntää on paljon ja Tubecon pyrkiikin järjestämään mahdollisimman paljon kohtaamispaikkoja ja uusia miittiratkaisuja!

Suurin osa miiteistä on julkaistu! Klikkaa Meet&Greet- osiota ja katso aikataulu!

Sekä tubettajia että faneja on Tubeconissa tänäkin vuonna ennätysmäärä, emmekä voi luvata, että jokainen pääsee oman idolinsa tapaamaan. Meet & Greetien lisäksi tubettajan voi kuitenkin nähdä päälavalla, paneeleissa, kumppaneiden pisteillä tai vaikka pelialueella pelailemassa – maltti on valttia ja silmät auki Arenaa kiertäessä!

Fanilahjat

Jos haluat toimittaa idolillesi lahjoja Meet&Greetin yhteydessä, tulee lahjojen olla helposti avattavissa olevissa paketeissa ja henkilökunnan tunnusteltavissa tapahtuman turvatarkastuksessa. Tapahtumassa on myös erityinen fanilahjojen jättöpaikka IS Hangoutilla, johon voit jättää postisi mikäli et tapaa lempitubettajaasi. Toimitamme lahjat perille tubettajille.

Kutsuvieraat

Mikäli lipussasi lukee, tai sinulle on myönnetty akkreditoinnissa KUTSUVIERAS // GUEST- status nimellesi, sinulla on tapahtumaan tullessasi erikoissisäänkäynti. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus. Seuraa opasteita KUTSUVIERAS // GUEST. Kartat päivitetään sivustolle elokuun alussa.

Saanko käydä ulkona kesken tapahtumaa?

Ranneke mahdollistaa myös ulkona käynnin kesken tapahtumaa! Ulkoalueelta löydät Sports Trackin, jossa on mm. Rush-pomppupuisto ja Jopon sähköpyöräpiste!

TAPAHTUMA TALTIOIDAAN

Huomioithan tapahtumakävijänä sekä tapahtumakävijän huoltajana, että Tubecon 2017 taltioidaan YouTuben hengessä. Tapahtumasta tehdään YouTube-livestream, joka jää myös tallenteena verkkoon katseltavaksi, mahdollisesti kokonaisena tai pätkinä. Livestream tarkoittaa verkkoon tehtävää suoraa lähetystä.

Tubecon elää ja hengittää taltioinneista. Valokuvaaminen, videointi ja kommentointi ja kommunikointi on sallittua ja jopa suotavaa. Sehän on kulttuurimme ydin! Eli siis TUBECONista tallentuu materiaalia verkkoon myös kaikkien osallistujien toimesta. Jokaisella tapahtumakävijällä on mahdollisuus päätyä myös näihin kuviin ja tunnelmiin.

Tapahtuman virallinen hashtag on #TUBECONFI. Huomioithan, että suuresta väkimäärästä johtuen mobiili- ja matkapuhelinverkko voi ruuhkautua. Katsomoissa on tarjolla tapahtumakävijöille langaton verkko.

Klikkaa itsesi Tubecon-tunnelmaan alta!

Tubecon kansainvälistyy. Liity mukaan omistajaksi joukkorahoituskampanjassa!


Tubecon International