TUBECON
Aktiviteettipisteet

Tubeconin mahdollistavat yhteistyökumppanit, jotka haluavat osaltaan olla luomassa yleisölle unohtumattomia kokemuksia.

Alla löydät aktiviteettipisteemme ja kuvaukset toiminnasta.

1. kerros

KAMPPI – HANGOUT – alueen pisteet: 

EF X Tubecon silent disco

”Feel the rhythm of language courses”

Tule bailaamaan EF:n Discoon, koe kesän siisteimmät bileet ja osallistu huikeisiin kilpailuihimme – palkintoina kielimatka ja paljon muuta!

Myös EF:llä opiskelleet tähtitubettajat Dita Bibiana ja Eerika Haikonen ovat menossa mukana viikonlopun aikana, joten tulethan moikkaamaan.

Nähdään EF:n Silent Discossa, jonka löydät Tubeconin sisäänkäynniltä!

www.ef.fi/pg/kielimatkat/  

Loiste – virallinen latauspiste

Tällä pisteellä saat akut näppärästi ladattua! Kokeile akun lataamista myös ihan itse polkemalla kuntopyörällä akku täyteen! Ständillä päivystää supersankarihahmo ja valokuvapisteessä voit myös kuvata itsesi supersankarina / supersankarimiljöössä. Naapuripisteellä tavattavissa Tuberoomin tytöt ja mahdollisuus kuvata itsesi Tuberoomin lavasteissa.

Jopo

Tule mukaan kisailemaan slow-ride-radalle siitä, kuinka hitaasti pystyt ajamaan pyörällä radan läpi sekä tapaamaan Naagia!

Kamppi Hangout

Kamppi on Tubeconin kestosuosikki, joka isännöi aluetta, jossa ei tekeminen lopu!
Kampin alueella on ihana loikoilualue, jossa voit lepuuttaa jalkoja kesken tapahtuman, tai istahtaa nauttimaan Tubecon- tunnelmasta!
Tänä vuonna Kamppi tuo paikalle myös Photoboothin, jossa voit kuvauttaa itsellesi mahtavan muiston tapahtumasta!

OP  MY FUTURE – alueen pisteet:

Euroopan Unionin-piste

Oletko koskaan miettinyt, miten EU näkyy sinun jokapäiväisessä arjessasi tai oliko arki erilaista ennen EU:ta?
Tule vierailemaan pisteellä ja testaamaan tietosi ja nopeutesi Euroopan pääkaupungeista ja samalla noutamaan yllätyspalkintoja!
#munEUarki, #FutureofEurope, #SolidarityCorps

Sitra & Heureka

Osaavatko robotit puhua?
Tule tsekkaamaan tämä itse eli tapaamaan ja jututtamaan Pepper-robottia ja ottamaa hänen kanssaan kuva!

Aikuisparkki

Vanhemmille on rakennettu erillinen Aikuisparkki Luola-ravintolaan, jossa voi rentoutua hälinän keskellä. Aikuisparkissa on tarjolla paneeleita aikuismaisemmista aiheista, anniskeluoikeudet (ainoana koko alueella), aikuistubettajat, joiden kanssa voi jutella tubettamisesta sekä muuta viihdykettä.

Paneelien aiheina mm.

Lapseni tubettaa
Tubettamisen ABC
Sekä paljon muuta!

OP meet&greet

Tule kokemaan upea visuaalinen virtuaalikokemus VR-pistellämme, jossa näet ja koet liikenteen toisen liikkujan silmin, sekä tapaamaan mm. A-lapsia m&g: iin.

VERKKOKAUPPA GO PROFESSIONAL -alueen pisteet:

Tubecon chill out

Tänne hieman rauhallisempaan soppeen voit jättää tubettajille tarkoitettuja lahjoja sekä ottamaan iisisti tai vaikkapa kuvaamaan omaa Tubecon-päivääsi.

Canon

Mistä on Canonin osasto Tubeconissa tehty? Tarinoista ja kuvista, ihmisistä, innostuksesta, fanituksesta, elämyksistä, vinkeistä ja luovuudesta. Niistä on Canonin Tubecon-osasto tehty.

Näe ja koe, miten ainutkertaiset tarinat syntyvät! Tule tutustumaan visuaaliseen tarinankerrontaan osastollemme 1. kerrokseen.

Verkkokauppa.com

Verkkokaupan alueella pääset ihan oikean traktorin ohjaimiin kokeilemaan virtuaalikyntäjän toimintaa! Myös pieniä yllätyksiä luvassa!

Asus & Microsoft

Täältä löytyy tuk tuk! Etenkin piirtämisen ystävien kannattaa tulla kurkkaamaan, mitä kivaa tällä pisteellä pääset tekemään!

Black Eye Lens

Tule testaamaan Black Eye – kalansilmälinssiä, jolla saat ihan uutta kulmaa ja syvyyttä kuviin!

3. kerros

FRIENDS & FUN- alueen pisteet

Demi

Demi Loungeen kannattaa suunnata heti, sillä Glitterin kampaajat loihtivat pisteellä upeita pikakampauksia ilmaiseksi. Muista myös osallistua Demin kaverikuvakilpailuun: Saat heti mukaasi ihanan polaroid-kuvan, ja voit voittaa 100 euron lahjakortin Glitteriin!

Ps. Demi Loungessa tapaat tietenkin Demin tubettajat. Katso M&G-aikataulut demi.fi/tubecon. Kampaus- ja kuvauspiste ovat auki lauantaina kello 12.00–19.45 ja sunnuntaina kello 10.00–16.45.

#demilehti

Nokia

Tule tututumaan pisteelle uusimpiin Nokian malleihin sekä ottamaan kuva itsestäsi photowallilla!

Unicef

Osallistu videokisaan ja voita Ronin yksityistapaaminen Tubeconissa! Tule pistellemme kuvaamaan avustuksellamme noin minuutin mittainen oma infovideosi kestävän kehityksen teemoista (esim. veden säästäminen). Kisan voittaja pääsee saman päivän aikana yksityiseen 10 minuutin Roni Bäckin meet&greettiin! Pisteellä pääset myös eläytymään vr-lasien kautta 12-vuotiaan tytön elämään pakolaisleirillä.

Digiboom

Digiboom – Jokaisella on oikeuksia netissä

Mitkä ovat oikeutesi netissä ja mitä voi tehdä jos oikeuksia rikotaan? Tule Digiboom-osastolle tutustumaan oikeuksiisi somessa. Osastolla voit koristautua Digiboom-tatskalla ja hakea #digiboom-tarran luuriin. Osastolla voit allekirjoittaa myös tubettajan oikeudet –vetoomuksen sekä lähettää kuvaterveisiä somen kautta kokemuksistasi netissä. Anna äänesi kuulua ja tule tekemään netistä parempi paikka nuorille! Digiboom-osastolla molempina päivinä myös Meet&Greet! Lauantaina klo 13.00 MM&NL eli Miro ja Niki ja sunnuntaina klo 12.00 Pahalapsi. Tule kuuntelemaan haastattelu ja tapaamaan mahtavat tubettajatähdet!

Estrella

Tule Estrellan pisteelle tapaamaan tubettajia, pelaamaan leffapeliä sekä osallistumaan 100:n finnkinon lipun sekä tuotepakettien arvontaan! Pisteellä voit myös kirjoittaa tai piirtää terveisesi seinällemme sekä hengailla kavereiden kanssa.

GAMING ZONE

PELILUOLA

Peliluolassa mahtavan ohjelman ja miittien lisäksi voi tietenkin myös pelata itse! Luvassa on hauskoja kilpailuja joissa kävijät pääsevät näyttämään taitonsa Minecraftissa, CS:GOssa ja Overwatchissa. Paikalla on myös Pikseli Arcaden piste jossa pääsee tutustumaan virtuaalitodellisuuden kiehtovaan ja viihdyttävään maailmaan!

Pikseli Arcade

Pikseli Arcade on pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto! Tule kokeilemaan virtuaalilaseja osastollemme ja tutustumaan pelivalikoimaamme. Osastollamme Peliluolan 2. kerroksessa voit pelata mm. Space Pirate Trainer VR-peliä, jossa ammut avaruusaluksia ja voit testata reagointinopeuttasi. Voit osallistua myös arvontaan, jossa voi voittaa ilmaisen virtuaalikokemuksen Flamingon tai Ison Omenan Pikseliin!

Mukana myös: BLIZZARD, ASUS, JIMM’S

DNA

Tule kokeilemaan vauhtisimulaattoria ja tekemään matopeliennätys Nokian 3310-jättiluurilla. Yllätyspalkintoja kokeilijoille luvassa!

 IS HANG OUT -alueen pisteet (3. krs.)

IS
Ilta Sanomien pisteellä voit tavata yllättäviä uusia tubettajia Pop Up-miittien merkeissä.

Boy meets girl 

Huawei -loungessa voit tavata monia suosittuja tubettajia meet&greetissä!

ULKOPISTEET

Nuorten akatemia

Nuorten Akatemia ja Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea LUNK haastavat sinut ja kaverisi mittelemään legendaarisen Stiga pöytäjääkiekon mestaruudesta. Tule kokeilemaan miten vivut pysyvät hyppysissäsi ja kumpi maalaa ensimmäisenä villiten yleisön. Pisteeltämme löytyy myös kaikkea muuta näppärää puuhastelua. Tule, näe ja kokeile!

Rush

Tule pomppimaan Tubecon-fiilis korkealle ulkopisteillemme!

FinScooter

Tule tutustumaan valikoimaamme sekä tietysti kokeilemaan scoottausta ulkopisteellemme!

 

 

Tubecon kansainvälistyy. Liity mukaan omistajaksi joukkorahoituskampanjassa!


Tubecon International